FENG SHUI ZA PRIVLAČENJE NOVCA
FENG SHUI ZA PRIVLAČENJE NOVCA
Foto: momentumfengshui.com

FENG SHUI ZA PRIVLAČENJE NOVCA: Kako da napravite vazu bogatstva

Očuvanje i umnožavanje imetka, priliv novca, sita porodica i sreća u potomstvu – to su ciljevi koje Kinezi pokušavaju da dostignu, a VAZA BOGATSTVA je jedan od moćnih rituala po feng shui principima.

Vaza bogatstva je vrlo popularan način za očuvanje i umnožavanje porodičnog imetka. Kinezi je prave na svoj način sa svojim specifičnim simbolima.

Foto: fsgalleria.com; fengshuiclasses.blogspot.com; momentumfengshui.com

Mi ćemo je prilagoditi našim krajevima. I efekat neće izostati!

Potrebno je uzeti vazu od keramike, porcelana, zemlje, kristala ili metala, po mogućnosti sa uskim grlom, tankim i dugačkim vratom i velikim stomakom, jer time simbolički novac koji uđe u nju ostaje zarobljen.

U tu vazu stavljamo sledeće:

  1. 7 različitih kristala ili poludrago kamenje poput – gorskog kristala, jaspisa, lapis lazulija, rozen kvarca, korala, tirkiza, malahita, ametista, tigrovog oka, citrina (koji ne ide sa gorskim kristalom)…
  2. Crvenu torbicu prepunu novca u valuti koja se trenutno koristi, po mogućnosti u vrednosti 988 (dinara ili eura), jer se ovaj broj smatra vrlo srećnim.
  3. Komad zemlje ili biljku koju smo zatražili (ne ukrali) od “bogataške” porodice koja se generacijama smatra uspešnom.
  4. 3 ili 9 kineskih novčića vezanih crvenom trakom (ako se mogu pronaći).
  5. Ostatak se dopuni sa 5 vrsta plodova biljaka koje se neguju i koriste u ishrani kao što su – kukuruz, pasulj, ječam, proso, pšenica, lešnici, orasi… Kinezi veruju da ovo daje uvek situ porodicu i sreću u potomstvu.

Vazu možemo, po želji, osim plodova, dopuniti kristalima ili zlatom i drugim nakitom, bilo da je pravi ili bižuterija.

Vaza se skloni od znatiželjnih pogleda, najbolje ju je staviti u sektor novca, i ona će dugi niz godina donositi prosperitet i srećne okolnosti čitavoj porodici.

Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.