Evo koji mirisi privlače sreću i novac u vaš dom
Evo koji mirisi privlače sreću i novac u vaš dom
Foto: hgtv.com

OVA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE SPREČAVAJU NESREĆU U KUĆI: evo koji mirisi privlače sreću i novac u vaš dom

Nije dovoljno da očistite kuću da bi u njoj zavladala sreća i sklad, već negativnu energiju treba da izbegnete odgovarajućim mirisima, savetuju feng shui stručnjaci.

Ukoliko želite ljubav, novac i sreću u kući onda treba da kupite sredstva za čišćenje sa mirisom koji će privući baš ono što vam je potrebno!

Mirisi pomorandže privlače sreću i zadovoljstvo, dok miris bora privlači novac i zaštitu.  Amonijak i kamfor odbacuju lošu energiju i zle duhove, a ukoliko očistite dom sa sredstvima za čišćenje koja mirišu na limun i limetu onda će vaši ukućani imati kontrolu nad emocijama i mentalnu stabilnost, ističu feng shui stručnjaci.

Takođe, srećne mirise možete dobiti i pomoću osveživača, pa tako osveživač vazduha sa mirisom lavande donosi mir, dok miris šumskog voća privlači prijateljstvo i ljubav u vaš dom. Za sve koji žele da pronađu iskrenu ljubav mirisi orhideje i ruže su pravi izbor, dok slatki miris vanile I cimeta sprečavaju razvod i donose bračnu sreću.

Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

RECEPT ZA JOGURTNI KOLAČ
Sledeći artikal
JOGURTNI KOLAČ ZA DECU

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.