OVAKO PRIVLAČITE LOŠU SREĆU U DOM: ako imate SAT, odmah ovo uradite

Prikazivanje satova u kući nije nikako loš feng shui. Znati koliko je sati i prilagoditi tempo u skladu s tim je deo naše svakodnevne rutine, mada definitivno postoje neka mesta za postavljanje sata koja su bolja od drugih po feng shuiju.

Takođe tu su i feng shui oblasti gde prikazivanje satova nije nikako preporučljivo. Dobra feng shui područja za slobodno prikazivanje satova su: kuhinja, dnevna soba i / ili kućna kancelarija.

Imati mali sat u sobi vašeg deteta je dobar feng shui, jer im pomaže da shvate prolaznost vremena, a imati mali alarm u vašoj spavaćoj sobi je gotovo neophodno!

Neophodno je da posedujete mali alarm koji se lako može skloniti kada vam nije neophodno buđenje. Izaberite alarm na baterije, jer čak i najjednostavniji električni alarmni satovi emituju visoka EMF polja koja su štetna za vaše zdravlje dok spavate.

Nemojte prikazivati velike zidne satove ili nekoliko različitih satova u vašoj spavaćoj sobi. Spavaća soba je mesto za apsolutnu relaksaciju, mesto gde se vreme „usporava“, da tako kažemo, i njime mora upravljati drugačiji sat – vaš sopstveni telesni sat.

Ako imate kolekciju satova koje želite da izložite kao što su viseći zidni satovi, satovi sa kukavicom itd. – možete da izaberete jedan zid u dnevnom boravku ili da ih prikažete una jednom zidu u predsoblju.

Nemojte prikazivati satove tako da su oni prvo što vidite kada ulazite u kuću.

Ne prikazujte metalne satove na istoku, što je zdravstveni i porodični prostor kuće. Što se tiče davanja satova, to se smatra samo lošim ili nepovoljnim feng shuijem, ako ga mlađa osoba daje kao poklon starijoj osobi. Uzimajući u obzir suštinu satova – merenje vremena – to je samo podsetnik na prolaznost i starenje pa se zbog toga može smatrati lošim feng shui poklonom.

Izvor: www.mojenterijer.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.