Ove predmete treba odmah odstraniti iz svog okruženja.
Ove predmete treba odmah odstraniti iz svog okruženja.
Foto: architecturaldigest.in

OVI PREDMETI PO FENG SHUIJU DONOSE LOŠU ENERGIJU I TREBA IH ODSTRANITI IZ SVOG OKRUŽENJA

Već nam je poznato da je u feng shuiju najvažnije da krevet u spavaćoj sobi bude naslonjen uzglavljem uz čvrst zid i postavljen po sredini ukoliko je moguće…

Međutim, takođe nam je svima dobro poznato da se ova drevna istočnjačka filozofija ne oslanja samo na raspored nameštaja u prostoru i sastoji se od mnogo više elemenata koji se tiču duhovnog života i svake situacije koja nas u životu može zadesiti, ali i svega što nas okružuje. Između svega ostaloga, ova filozofija je namenjena pronalaženju sreće, životne harmonije i pozitivne energije koja mora da postoji u vašem domu. Određene stvari koje više ne mogu da ispune svoju potpunu vrednost i učine da vam život postane mnogo lakši morate odmah odstraniti iz svog okruženja.

Posuđe i pribor za jelo se gotovo uvek vezuju za dobro stanje i energiju porodice, dok upotreba polomljnih i iskrzanih šolja i tanjira dovodi do nepravilnog protoka energije, njenog prekidanja i velikih turbulencija u životu. Pregledajte svoje tanjire posuđe i dodatni pribor za ručavanje koji je kreiran od stakla ili keramike i nastojte da, koliko god da ste vezani za neki predmet, obavezno oslobodite svoj dom njegovog prisustva.

Kako svetski gurui ove drevne filozofije navode, biljke iz porodice ruža koje poseduju bodlje unose negativnu energiju i kvare sve karakteristike idealnog feng shuija. Ovo važi i za kaktuse, tako da je najbolje da se umesto za ove sukulente ili bodjlikave ruže opredelite za biljke sa običnim lišćem bez ikakvih oštrih vrhova.

Ulazna vrata su, moramo još jednom napomenuti, takođe jedan od, ako ne i najvažniji deo naših domova, dok crna vrata, osim onda kada su pozicionirana prema severu, otvaraju prostor za neuspeh i unose lošu energiju u kuću na bilo kojoj drugoj strani vašeg životnog prostora da se nalaze. Obavezno saznajte na kojoj strani sveta stoje vaša ulazna vrata nakon čega, osim ako nisu okrenuta ka severnoj strani, možete da ih obojite nekom veselom i vedrom nijansom.

Crvena boja se, prema feng shuiju, na ulaznim vratima vezuje za dobru energiju i donosi sreću koja putem njih ulazi u naše domove stvarajući blagostanje.

Izvor: stil.kurir.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.