Gde I koje kristale treba da postavite u stanu I kancelariji.
Gde I koje kristale treba da postavite u stanu I kancelariji.
Foto: financialtribune.com

POLUDRAGO KAMENJE I FENG SHUI – GDE I KOJE KRISTALE POSTAVITI U STANU

Veruje se da POLUDRAGO KAMENJE donosi sreću i štiti od negativnih uticaja. U ovom postu otkrivamo gde i koje kristale treba da postavite u stanu i kancelariji.

KUHINJA

Kuhinja je bitan deo stana jer u njoj spremate jelo kao hranu našem telu. Zbog toga bi kuhinja trebala prva da se dotera i zahteva posebnu pažnju. Sobzirom da je hrana osnov života, postavite AMETIST da podstakne kreativnost u kulinarskoj veštini. CRVENO TIGROVO OKO je dobro za varenje. Pošto donosi snagu sa svetlom, stavite ga na sims prozora i pomoćiće vam da budete smireni i da imate snage za pripremu jela.

TRPEZARIJA

Kao produžetak kuhinje isto veoma bitna prostorija gde se sprema  i jede hrana. Prijatnu konverzaciju tokom obroka obezbedjuje LAPIS LAZULI i PLAVI TOPAZ.

KUPATILO

Odličan kristal za kupatilo je DIMNI KVARC. Ukoliko stavite komad u vodu za kupanje, pomoćiće u čišćenju negativne energije koja može da ostane u vodi. Za ljubav i uživanje u relaksirajućoj kupki je SRCE OD ROZE KVARCA.

SPAVAĆA SOBA

Ukoliko u vašoj spavaćoj sobi želite da inicirate ljubavnu romansu stavite ROZE KVARC. Za bolju strast i put do lakog sna je SELENIT. Ukoliko se osećate usamljeno najbolji je CITRIN, on i vraća moć samosvesti i uvek je dobar za novac. Za sprečavanje nesanice odličan je HUOLIT. CRNI TURMALIN je za razumevanje.

DNEVNA SOBA

Dnevna soba je najvažnija soba iz razloga što se u njoj najviše vremena provodi. Za bolje razumevanje i razgovor ukućana pomaže RODONIT. Stavite ga u svaki ugao sobe. Kao dodatak uz RODONIT može ići i ROZE KVARC koji širi ljubav i održava dobru komunikaciju. Od zračenja TV-a i kompjutera je odlično postaviti TIRKIZ i ROZE KVARC.

KANCELARIJA

Poznato je da kompjuteri veoma zrače i oni koji veliki deo dana provode u kancelariji odvojeni su od sunca i svetlosti. Stavite OBSIDIJAN pored miša i držite ruku na njemu u toku rada. On odvodi lošu energiju. Na vrh ili pored kompjutera možete staviti par različitih kristala.

Nemojte zaboraviti to da je veoma važno da se kristali redovno pune i čiste.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.