Evo kako da koristite popularne ukrasne predmete za stvaranje dobrog Feng shuija.
Evo kako da koristite popularne ukrasne predmete za stvaranje dobrog Feng shuija.

PRIZOVITE DOBAR FENG SHUI UZ POMOĆ UKRASNIH PREDMETA

Dobar Feng shui možete da prizovete u vaš dom uz pomoć mnogih popularnih dekorativnih elemenata. Predmeti koji služe za prizivanje pozitivnih vibracija ne moraju biti kineskog, niti azijskog dizajna. Zapravo, najbolja energija prema Feng shuiju kreira se ukrasnim predmetima koji vama prijaju i koji su u skladu sa stilom koji preferirate. Pokazaćemo vam danas kako da koristite popularne ukrasne predmete za stvaranje dobrog Feng shuija.

#1 SVEŽE CVEĆE

Sveže cveće je jako dobar Feng shui. Ono unosi radost i prirodu (qi) u vaš dom. Miris cveća ima pokretačku moć za sve što je zapelo u vašem životu. Cveće vedrih boja deluje pozitivno na sva stagnirajuća područja vašeg života. Nastojte da budete ljubazni prema cveću. Menjajte vodu u kojoj je i postavite ga na lepom mestu. Osušeno cveće nije dobar Feng shui.

#2 CVEĆE U SAKSIJAMA

Pored svežeg cveća, cveće u saksijama takođe privlači pozitivan Feng shui. Zelene biljke prizivaju ukućanima dobro zdravlje i dobru životnu energiju. Naročito su pogodne biljke sa mekim i zaobljenim listovima. Biljke sa šiljatim listovima i one sa trnjem na sebi nisu poželjne. Svakako, o biljkama je potrebno voditi računa, kako bi vam uzvratile pozitivnim vibracijama.

#3 OTIRAČ

Prvo što svako ko dolazi na vaš prag primeti, jeste otičar ispred vrata. Verovatno niste ni znali da on može u velikoj meri da promeni sliku o vama i usmeri pozitivnu energiju ka vašem domu. Otirač treba da sadrži lepu poruku, kao i da je proporcionalan u odnosu na vrata. Uopšteno gledano, crna i crvana boja u ovom slučaju su dobre za privlačenje pozitivnog Feng shuija. Takođe, treba da vodite i računa o tome da vaš otirač bude što čistiji.

#4 TEPISI

Tepisi i podne prostirke u globalu, sa zemljanim elementom, mogu podržati i stabilizovati energiju u prostoru. Dodatne nijanse i uzorci mogu prizvati različite vrste Feng shui energije u vaš dom. Bele, sive i kružne šare, unose sreću i radost u prostor, talasati uzorci i crna boja predstavljaju vodeni element koji vam obezbeđuje nesmetan protok stvari, dok se za prirodan sklad preporučuju zeleni i plavi tonovi.

#5 DIFUZERI

Aromaterapija je neverovatno efikasna metoda za prizivanje pozitivne energije u prostoru. Odaberite kvalitetan difuzer i miris koji prija vašim čulima. Feng shui ima svoja omiljena esencijalna ulja, a to su slatka narandža i lavanda.

#6 SVEĆE

Sveće u prostoru stvaraju prijatan ambijent i razbijaju tamu, donose inspirativne elemente vatre i smatra se da predstavljaju simbol mudrosti. Po mogućstvu koristite organske sveće, višeg kvaliteta.

Izvor: https://www.mojenterijer.rs

Recept za domaće bajadere
Sledeći artikal
DOMAĆE BRZE BAJADERE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.