Evo koje greške treba da izbegavate prema feng shuiju kada renovirate kuću
Evo koje greške treba da izbegavate prema feng shuiju kada renovirate kuću
Foto: instagram.com/galleria.lighting.napervilleil

RENOVIRATE KUĆU? Evo koje greške treba da izbegavate prema feng shuiju

Ukoliko niste na oprezu možete napraviti greške koje mogu promeniti tok energije u prostoru. Rezultat lošeg feng shuija može se izraziti na brojne načine od komplikovanja porodične dinamike do blokiranja obilja u životu ukućana. Otkrijte ih u nastavku:

#1 NAJĆEŠĆA GREŠKA: PORAVNANJE ZADNJIH I PREDNJIH VRATA

Feng shui stvara uravnotežen protok energije u domu. Direktno poravnavanje ulaznih i zadnjih vrata dovodi do stvaranja oštre energije koja nije poželjna.

#2 UNUTRAŠNJE STEPENIŠTE OKRENUTO KA PREDNJIM VRATIMA

Stepenište koje je na ovaj način postavljeno ka glavnim vratima omogućava energiji da se kreće prebrzo u prostoru ostavljajući donji sprat bez pozitivnog protoka.

#3 KUHINJA OKRENUTA KA KUPATILU – VRLO LOŠ POTEZ

Vrata kupatila koja su naspram vrata kuhinje dovode do suočavanja dve različite energije. U kupatilu vlada energija pročišćenja dok je u kuhinji energija topline i podrške, koje ne treba da se sukobljavaju.

#4 KUPATILO IZNAD SPAVAĆE SOBE

Vrlo loš feng shui je postavka kupatila iznad spavaće sobe. U kupatilu vlada burna energija koja, ako vam je iznad glave dok spavate, može da dovede do uznemiravanja snova.

#5 GLAVNA SPAVAĆA SOBA IZNAD GARAŽE

Spavaća soba iznad garaže se ne smatra dobrim feng shuijem. U garažama obično vlada haotična energija koja takođe može da utiče na kvalitet sna.

#6 KUPATILO OKRENUTO KA GLAVNIM VRATIMA

Razlog zbog kog se ovakav položaj u prostoru smatra lošim je taj, što univerzalna energija ulazi kroz kuću na glavna vrata. Ako je kupatilo prvo na udaru, većina dobre energije će pobeći kroz kupatilo ostavljajući vrlo malo ili nimalo dobre energije ukućanima.

#7 DUG UZAK HODNIK

Dug uzak hodnik smatra se lošim feng shuijem ako se o njemu dobro ne brine. Dugi hodnici ne bi trebalo da budu mračni, jer se u njima susreću živa i statična energija koje se u mraku svađaju, stvarajući nemir u porodici.

Izvor: mojenterijer.rs

RECEPT ZA PITU OD SPANAĆA
Sledeći artikal
PITA OD SPANAĆA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.