The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

10 inspirativnih izjava Jima Carreya podsećaju nas da treba da VERUJEMO u svoje snove i da ih štitimo kako bismo ih ostvarili.

#1 “Mnogi od nas biraju put straha prerušen u praktičnost. Ono što zaista želimo izgleda nemoguće, van domašaja, i smešno za očekivati, tako da se nikada ne usudimo da zatražimo to od univerzuma. Kažem vam, ja sam dokaz da možete da tražite od univerzuma to što želite.”

#2 "Uvek ćete imati samo dve opcije: ljubav ili strah. Izaberite ljubav i nikada ne dozvolite strahu da vas okrene protiv vašeg razigranog srca."

#3 "Koliko ja znam, radi se samo o tome da univerzumu date do znanja šta želite i da radite na tome, a za to vreme treba da prestanete da mislite na koji način će se ostvariti."

#4 “Iz iskustva vam mogu reći da je uticaj koji imate na druge ljude najvredniji novac koji postoji."

#5 "Pravim svestan izbor da izazove posmatram kao nešto korisno, kako bih mogao da se nosim sa njima na najproduktivniji moguć način."

#6 "Zašto ne date šansu veri? Ne religiji, nego veri. Ne nadi, nego veri. Ja ne verujem u nadu. Nada iscrpljuje. Nada šeta kroz vatru dok vera skače preko nje."

#7 "Vaš posao nije da shvatite kako će se nešto odigrati u vašem životu, nego da otvorite vrata u svojoj glavi i kada se otvore vrata u stvarnom životu, samo prođite kroz njih. Ne brinite ukoliko propustite svoj red. Uvek će postojati neka vrata koja se otvaraju. Ona se stalno otvaraju."

#8 "Iskreno, želim da budem najveći glumac koji je ikada živeo. Voleo bih to. Ali ja to ne moram da budem. Samo želim da budem ovde. To je sve."

#9 "Vrlo sam ozbiljan kada kažem ne alkoholu i ne drogama. Život je suviše lep."

#10 "Bolje je da rizikujete da umrete od gladi nego da se predate. Ukoliko odustanete od svojih snova, šta vam je ostalo?"

 

 

 

Izvor: www.lovesensa.rs

Komentari: