The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ukoliko mučite muku sa viškom kilograma, pronašli smo odličan recept za napitak koji topi masti, pravi se od svega dva sastojka. Sa rezultatima ćete biti oduševljeni.

Sve što vam je potrebno je:

1 limun

Veza peršuna

Voda

Priprema:

Uzmite peršun i izblendirajte, a limun iscedite. U sok od limuna dodajte peršun, a zatim vode. Napitak konzumirajte na prazan stomak po 1 čašu tokom 5 dana, a nakon toga napravite pauzu od 5 dana.

Limun je veoma dobar sa fantastičnim svojstvima po zdravlje organizma. Prebogat je  vitaminima i mineralima kao što su vitamin C, E i A, magnezijumom, gvoždjem i kalcijumom. Limun je bogat vlaknima koji sprečavaju napade gladi, a takodje sadrži i sastojak polifenol koji pomaže u gubitku telesne težine.

Peršun je začinska biljka koja je veoma bogata vitaminim i mineralima kao tšo su, vitamini A, B, C, E i K, kalcijumom, gvoždjem, kalijumom, magnezijumom, fosforom i vlaknima. U listu biljke se nalaze antioksidansi i hlorofil koji pomažu da se iz organizma izbace štetni i toksični elementi. Pored toga što pomaže do regulisanja telesne težine, peršun je odličan i za detoksikaciju organizma.

Kada malo razmislite, možda je baš sada idealna prilika da probate ovaj moćan napitak koji topi masti.

 

 

 

 

 

Komentari: