The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Žene iz Japana uspevaju da održe mladost kože dugi niz godina, a često ne možemo pogoditi koliko Japanke imaju zaista godina: 30 ili 45? Naravno, za ovo je "kriva" genetika, ali je i briga takođe važna.

   1. Masaža lica

Za žene iz Japana masaža je pravi ritual. One to rade svakodnevno i ovo daje prave rezultate. Japanska masaža lica se vrši tokom čišćenja kože: dok čiste kožu one ujedno masiraju lice. Masaža traje oko dva minuta.

   2. Koriste ulja

Japanke vrlo često dodaju svojoj rutini prirodna ulja za negu. I one se ne plaše ovoga. Suprotno popularnom verovanju, u Japanu se ulja koriste za čišćenje kože. 
Stvar je u tome da se ulja rastvore na već masnoj koži i tako savršeno očiste kožu.

   3. Ishrana

Ne zaboravite na to da izgled vaše kože jako zavisi od vaše ishrane. Kao što znate, japanska kuhinja se smatra jednom od najzdravijih. Zato jedite puno voća, pokušajte da ne jedete masno meso, uključite ribu u ishranu i ne zaboravite na zeleni čaj.

   4. Vitamin C

Japanci na redovnoj osnovi uključuju proizvode za negu na bazi vitamina C. Ovo može biti vitamin C u čistom obliku ili krema, gde je vitamin C prisutan kao glavna komponenta. Zapamtite, vitamin C je odličan antioksidant, koji usporava proces starenja, a takođe čini kožu elastičnijom.

 

 

 

 

 

Izvor: www.zenskimagazin.rs 

Komentari: