The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Želimo da izgledamo savršeno, nekome to uspeva sa lakoćom, neko i ne baš. Da li vam je loš metabolizam, ili jednostavno  volite da jedete, znamo da je prava muka održati kilažu ili je smanjiti.

Savetujemo vam da baš kad ste gladni jedete sledeće namirnice, jer će vam one smanjiti apetit. Neke od ovih namirnica i mnogo volimo, pa i neće biti problem .

Jabuke

Jabuke su pune rastvorljivih vlakana, regulišu nivo šećera i pojačavaju eneriju u organizmu. Odliče da vam smanji apetit a pored toga i veoma zdrave.

Crna čokolada

Samo crna čokolada pomaže u smanjivanju gladi, ona je jedan od najbogatijih izvora antioksidanasa i utiče na nivo holesterola.

Grickalice

Grickalice kao što su bademi, pistaći ili lešnici. Pistaći pomažu u ubrzavanju metabolizma, bademi  regulišu nivo holesterola i daju energiju, a lešnici takodje  smanjuju nivo holesterola. Veliki  su izvor minerala, proteina i vitamina.

Voda

Pored toga što je voda svakako zdrava, može i da umanji apetit ako popijete čašu vode.

 

5 NAMIRNICA KOJE ĆE VAM UMANJITI APETIT

 

Salata

Jesti povrće je svakako zdravo, i odličan izbor da držite glad pod kontrolom. Povrće sadrži minerale, vitamine i svakako da smanji gojaznost i održi zdravu telesnu težinu.

 

 

Komentari: