The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kad spremamo hranu gledamo da spremamo uvek sa svežim namirnicama. Većina nas i misli da zamrznutoj hrani nedostaje svežina, ali istina je da ona krije svežinu. Konzumiranje zamrznute hrane je veoma pogodno, iz razloga što štedi vreme i tako možemo  brzo spremiti obrok kad smo u žurbi.

Kako smo stariji tako imamo manje slobodnog vremena a više obaveza. Potrebno je dosta vremena da spremimo zdrav obrok sa svežim sastojcima za razliku od upotrebe smrznute hrane. Ovakvu hranu možete jesti kao obrok ili kao dodatak svakom obroku.

1.Bobice

Neke od bobica su van sezone veoma skupe. Samim tim ćete uštedeti novac, a kupljen zamrznut proizvod će i dalje sadržati vitamine, minerale, vlakne i antioksidanse. Zmrznute bobice su uvek sveže i zadržavaju ukus i zdrava svojstva prilikom zamrzavanja.

 

2.Brokoli

Brokoli, kao i većina voća i povrća, gubi relativno brzo svežinu. Moze da vam se desi da kad kupujete brokoli ne nadjete svež iz razloga što je dugo stajao, tako da je smrznuti brokoli obično bolji od svežeg. Brokoli je izvor vitamina C, niskokalorična, bogata proteinima i veliki je izvor vlakana.

3.Grašak

Grašak je odličan da se jede i za doručak, ručak a i večeru. Zamrznuti grašak ima bolji ukus od graška u konzervi. Grašak je odličan izvor proteina, vlakana i vitamina C.

5 NAMIRNICA  KOJE IMAJU  BOLJI UKUS KAD SE ZAMRZNU

4.Edamame – zelena soja

Ova soja je prepuna proteina, gvoždja i kalcijuma. Edamame možete naći u radnjama zdrave hrane. Mnogo je ukusna i može da se jede uz pirinač ili testeninu.

5.Zamrznuto povrće

Zamrznuto povrće možemo kupiti u bilo kom supermarketu ili možemo i sami napraviti od više vrsta povrća koje volimo. Zamrznuto svakako čuva i svežinu i sve zdrave sastojke. Obrok možete spremiti za 5 minuta, tako što smrznuto možete odmah da  skuvate ili ispržite. Odlično za one koji su uvek u pokretu, rade ili za one koji nisu ljubitelji kuvanja.

5 NAMIRNICA  KOJE IMAJU  BOLJI UKUS KAD SE ZAMRZNU

Komentari: