The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Seme lana je veoma zdravo i jedan je od sastojaka koje bi uvek trebalo da imate na jelovniku. Veoma je bogat vitaminima, mineralima poput gvoždja, kalcijuma, fosfora i natrijuma, vlaknima i omega 3 masnim kiselinama.

Čisti organizam od toksina, normalizuje metabolizam, reguliše apetit i smanjuje nivo šećera u krvi.

Pomaže kod održavanja željene telesne težine i odlično deluje na vašu kožu. Seme lana apsorbuje izvesne sastojke hrane, čisti organizam i istovremeno snabdeva organizam lecitinom, koji stimuliše metabolisanje masti.

Napravite čaj od lanenih semenki za mršavljenje

Sastojci:

1-2 kašičice usitnjenog lanenog semena,
250ml vode.

Način pripreme:

U šoljicu hladne vode stavite laneno seme I neka odstoji nekoliko sati uz povremeno mešanje. Nakon toga kuvajte smesu  5 minuta, a zatim procedite.

Ako želite da poboljšate ukus, možete dodati pola kašičice kamilice ili dunje.

Najbolje je piti 2 do 3 šoljice čaja dnevno. Ujutru na prazan želudac I pola sata pre jela. Redovno konzumiranje ovog čaja može da učini I da vasa koža bude zdrava I glatka.

Pored toga što može da vam pomogne u gubitku viška kilograma, laneno seme se preporučuje I za lečenje raznih bolesti. Pomaže da se eliminiše kamen iz bubrega I bešike, pomaže kod problema sa homoroidima, ubrzava proces ozdravljenja od opekotina I rana, pomaže kod artritisa, smanjuje kašalj I pomaže još kod mnogih drugih problema I bolesti.

 

 

 

 

Komentari: