The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nemojte previše razmišljati  o tome kako morate smršati, zašto to do sada niste uspeli da uradite uspešno. Ako želite uspešno da smršate, nemojte razmišljati o prošlosti, šta ste mogli, a niste.

Zaboravite! Vi počinjete nešto novo , postavite jasne ciljeve šta želite, samo zamislite svoju željenu figuru koju želite da postignete i čvrsto se toga držite !

Prošlost ostavite iza sebe!

Fokusirajte se

To je detalj ljudske psihologije – želite ono što ne možete imati. Dakle, razmišljate samo o hrani koja vam je zbranjena, koja goji i nije zdrava  : „ Ne mogu da jedem čokoladnu tortu“ , umesto da se fokusirate na ono što smete i trebate da jedete :„ Ja stvarno uživam u ovoj osvežavajućoj voćnoj salati“

Trudite se da izbegavate navike kao što su to da jedete veoma kasno uveče. Probajte da se naviknete da pijete dosta vode u toku dana. Voda je veoma zdrava.  Ukoliko želite da smršate veoma je bitno da unosite 8 do 10 čaša vode dnevno. Voda pomaže u sagorevanju masti. Ukoliko trenirate obavezno pijte vode pre i posle treninga. 

Veoma je bitno da stvorite nove navike i da vam ne bude teško da ih se pridržavate, da verujete u to što radite.

Budite otvoreni za istraživanje

Danas postoje dosta različitih dijeta , načina kako da izgubite kilograme – budite otvoreni za istraživanje, vidite koja dijeta vam najviše prija i odgovara.

 Što vam se više bude širilo znanje o ishrani, gubljenju težine i zdravom načinu života , lakše ćete prihvatiti promene i navike koje su vam neophodne i prijaće vam. Interesujte se , budite pozitivni, probajte, brzo ćete videti šta vam prija.

Ovo su 3 načina koje će vam pomoći da započnete svoju dijetu i uspeti! Odstupi od svoje prošlosti . Imajte za cilj gde želite da idete, a ne gde ste bili. I budite otvoreni za nove metode. 

 

 

 

 

Komentari: