4 BOJE KOSE KOJE PRISTAJU SVAKOM TENU

Postoje određene boje kose koje laskaju svakom tenu i tako ih čini sigurnim izborom za svaku damu koja želi da promeni boju kose, a da ne želite da eksperimentiše. Predstavljamo vam 4 boje kose koje pristaju baš svakom tenu a izgledaju neodoljivo i lepo.

#1 BOJA ČOKOLADE

Boja čokolade spada u kategoriju smeđe, ali nije pretamna niti presvetla. Ova boja nije teška za održavanje, veoma je jednostavna i dobro se uklapa sa svim.

#2 ZLATNA NIJANSA

Bilo da je cela kosa ili da su samo pramenovi u zlatnim tonovima izgledaće lepo, uokviriće vam lice i osvežiće vaš izgled. Zlatna nijansa se posebno ističe tokom letnjih meseci kada je ten preplanuo jer sunčevi zraci osim što padaju na kože, čine dobro i kosi.

#3 BOJA MEDA

Boja meda nije ni previše topla niti previše hladna i zbog toga je možemo smatrati neutralnom. Ova boja ide uz sve i nepogrešivo pristaje baš svakoj boji tena. Može odlično poslužiti kao podloga, ali i kao boja pramenova. Tamnija je od zlatne, pa samim tim i bogatija.

#4 BEŽ NIJANSA

S obzirom da većina nijansi kože i boje kose spada u grupu hladnih boja, bež tonovi su odličan izbor. Kosa ofarbana u bež nijansu izgleda odlično kada je malo vidljiv izrastak.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
EVO ŠTA TREBA DA ZNATE KADA KUPUJETE PREPARATE ZA NEGU KOSE