OVE BOJE KOSE PRISTAJU SVAKOM TENU KOŽE
OVE BOJE KOSE PRISTAJU SVAKOM TENU KOŽE
Foto: marieclaire.com

4 BOJE KOSE KOJE PRISTAJU SVAKOM TENU

Postoje određene boje kose koje laskaju svakom tenu što ih čini sigurnim izborom za svaku damu. Predstavljamo vam 4 boje kose koje pristaju baš svakom tenu a izgledaju neodoljivo i lepo.

Foto: popsugar.co.uk; glamour.com

#1 BOJA ČOKOLADE

Boja čokolade spada u kategoriju smeđe, ali nije pretamna niti presvetla. Ova boja nije teška za održavanje, veoma je jednostavna i dobro se uklapa sa svim.

#2 POZLAĆENA NIJANSA

Bilo da je cela kosa ili da su samo pramenovi u zlatnim tonovima izgledaće lepo, uokviriće vam lice i osvežiće vaš izgled. Zlatna nijansa se posebno ističe tokom letnjih meseci kada je ten preplanuo jer sunčevi zraci osim što padaju na kože, čine dobro i kosi.

#3 BOJA MEDA

Boja meda nije ni previše topla niti previše hladna i zbog toga je možemo smatrati neutralnom. Ova boja ide uz sve i nepogrešivo pristaje baš svakoj boji tena. Može odlično poslužiti kao podloga, ali i kao boja pramenova. Tamnija je od zlatne, pa samim tim i bogatija.

#4 BEŽ NIJANSA

S obzirom da većina nijansi kože i boje kose spada u grupu hladnih boja, bež tonovi su odličan izbor. Kosa ofarbana u bež nijansu izgleda odlično kada je malo vidljiv izrastak.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.