5 načina kako možete da nosite razdeljak na sredini
5 načina kako možete da nosite razdeljak na sredini
Foto: pinterest.com

5 ŠIK NAČINA DA NOSITE RAZDELJAK NA SREDINI

Da li ste i vi jedna od dama koja nosi razdeljak na sredini? Ako jeste, sigurni smo da vam s vremena na vreme treba malo inspiracije kako da stilizujete kosu, zar ne?

Predstavljamo vam 5 šik načina kako možete da stilizujete kosu sa razdeljkom na sredini! Inspirišite se!

#1 PLETENICE

Foto: pinterest.com

Sa pletenicama jednostavno nikada ne možete pogrešiti. Da li ćete se odlučiti na duplu pletenicu ili klasičnu, na vama je da odaberete, ali svakako ćete dobiti moderan i šik look.

#2 TALASI

Foto: pinterest.com

Talasasta kosa je jedna od najlepših načina da stilizujete kosu sa razdeljkom na sredini. Ovakva frizura je za svaki dan i svaku priliku. Jednostavna i predivna. Ako ste srećnica da vam je prirodna kosa talasasta, mi vam zavidimo, a ukoliko nije, onda se možete poslužiti presom ili figarom kako bi dobile ovakav izgled.

#3 KOSA ZALIZANA UNAZAD

Foto: pinterest.com

Kosa zalizana unazad i prebacite iza ušiju i izgledaćete fenomenalno. Ovaj look se odlično uklapa uz elegantne i poslovne varijante.

#4 KONJSKI REP

Foto: pinterest.com

Bilo da je elegantni, neuredni ili natapiran konjski rep, izgledaćete neodoljivo. Ovo je jednostavna frizura koja se brzo pravi i savršeno se slaže kada je razdeljak na sredini. Zalizani i elegantni rep je idealan za svečane prilike, dok je neuredni ili natapiran za svaki dan.

#5 PUNĐA

Foto: pinterest.com

Punđa je uvek u trendu i savršena je za one dane kada nemate vremena za sređivanje. Izgleda fenomenalno, a možete da je napravite za par minuta. Niska, visoka, zalizana ili neuredna, punđa je svakako najlepši način da pokupite kosu. Punđu možete nositi svaki dan u svakoj prilici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.