Asimetrično ošišana kosa podjednako dobro stoji svima
Asimetrično ošišana kosa podjednako dobro stoji svima
Foto: pinterest.com

ASIMETRIČNO ŠIŠANJE: za dame koje žele promenu na bolje

Dugo vremena imate istu frizuru? Možda je vreme da uvedete promene i osvežite svoj izgled. Klasičan način šišanja izgleda veoma lepo i svedeno, ali to je daleko od inovativnog. Međutim, asimetična frizura može biti neverovano uzbudljiva i šik. Bilo da se odlučite da umesto ravnih ponesete asimetrične šiške ili da cela kosa bude asimetrična, izgledaćete zanimljivo i posebno.

Asimetrično ošišana kosa podjednako dobro stoji svakoj dužini kose. Zastupljena je uglavnom kod mlađe populacije, ali smelije dame starije dobi mogu da izledaju veoma lepo i šarmantno.

Mi vam predlažemo nekoliko načina za asimetrično stilizovanje kose.

#1 ASIMETRIČNA PIKSI FRIZURA

Foto: pinterest.com

Jedan od najjednostavnijih načina za asimetrično šišanje je svakako Piksi frizura. Kratke asimetrične frizure uvek izlgedaju moderno, prikladno i lepo. Ova frizura se može menjati svaki dan u zavisnosti od načina stilizovanja, tako da uvek možete imati drugačiji izgled. Savršena je za žene koje imaju gustu kosu.

#2 ASIMETRIČNI BOB

Foto: pinterest.com

Nikada nećemo zaboraviti legendarni asimetrični bob koji je među prvima ponela Rijana još davne 2007. godine. Ovo je veoma elegantna i seksi frizura koja odlično izgleda u svim bojama a ukoliko se odlučite za ovaj način šišanja, razmislite i o šiškama, koje će još više naglasiti lepe crte lica.

Za one mlađe i smelije predlažemo asimetričnu bob frizuru sa “undercut” momentom, koji je neverovatno popularan i ove sezone.

#3 ASIMETRIČNE ŠIŠKE

Foto: pinterest.com

Duga kosa sa šiškama je klasični stil koji nikada ne izlazi iz mode, ali ipak dosadi. Zato je asimetrija šiški idealno rešenje. Samo ne zaboravite obavezan razdeljak na stranu, koji daje poseban izraz ovoj frizuri.

#4 ASIMETRIJA KOVRDŽAVE KOSE

Foto: pinterest.com

Ako ste mislili da asimetrija nije za vas sa kovrdžavom kosom, onda ste se prevarili. Dužina ne mora da se razlikuje mnogo, pa će i mala razlika u dužini napraviti odličan vizuelni efekat. Ova frizura je pogodna za sve dužine i tipove kose, ali obavezno posetite iskusnog frizera jer je nestašna kovrdžava kosa veliki izazov za svakog stilistu.

#5 ASIMETRIČNE PASTELNE FRIZURE

Foto: pinterest.com

Na asimetrično ošišanu kosu dodajte po neki pastelni pramen ili obojite celu kosu u omiljenu pastelnu boju, i tako izgradite svoj jedinstveni stil i budite drugačije.

Inspirisao nas je SALON Happy Team

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.