Bixie (biksi) frizura je odličan način da malo promenite izgled
Bixie (biksi) frizura je odličan način da malo promenite izgled
Foto: instagram.com

BIXIE FRIZURA: Odlično pristaje svima i lako se stilizuje

Bixie (biksi) frizura je odličan način da malo promenite izgled, svestrana je, savršena i lako se stilizuje. Ova frizura je bila popularna tokom 90-ih i nosile su je mnoge poznate dame poput Meg Ryan, Winona Ryder, i Drew Barrymore.

BIXIE frizura je kombinacija piksi i bob frizure. Duža je od piksi, ali kraća od bob-a, kosa je ošišana stepenasto, a njeni pramenovi okružuju lice. Biksi je svestran stil koji se može prilagoditi prema teksturi vaše kose, gustini kose i crtama lica. Takođe se može oblikovati tako da odgovara vašoj ličnosti i jedinstvenom osećaju za stil.

Najbolje od svega što se jednostavno održava i stilizuje. Sve što vam je potrebno je proizvod za stilizovanje, fen za kosu i 5 minuta vremena.

Damama sa prirodnom kovrdžavom kosom je dovoljna krema za stilizovanje kovrdža i da puste kosu da se lepo osušiti i prirodno dobiti svoj „messy“ izgled. Dame koje imaju tanku kosu, frizeri savetuju da koriste sprej za teksturu koji će stvoriti volumen od samog korena kose.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.