Collarbone bob je frizura koju će svi nositi ove sezone
Collarbone bob je frizura koju će svi nositi ove sezone
Foto: whowhatwear.co.uk

COLLARBONE BOB: frizura koje mnoge „IT“ devojke obožavaju

Iako je BOB već godinama unazad jedna od najpopularnijih frizura, ove sezone dolazi nam u malo drugačijem svetlu. Naime, ove sezone ćemo nositi takozvani COLLARBONE BOB, tačnije bob dužine do ključne kosti.

Poznate dame poput Gwyneth Paltrow  i Alexe Chung  su potvrdile da je stvarno reč o velikom trendu. Collarbone bob je zahvalna zbog savršene dužine, pa je možete lako i vezati u rep ukoliko vam dosadi puštena kosa.

Bob dužine do ključne kosti  svima dobro stoji i što je najvažnije prilično se lako stilizuje. Najlepša je kada je neuredna i talasasta, a dovoljno je samo da je osušite prirodno i nanesete sprej koji se koristi za postizanje kovrdža.

Collarbone bob jednostavno ne može da vam dosadi, možete je nositi sa razdeljkom na sredini, pa je prebacite na stranu, vežite je u rep ili kada zahladni, stavite kapu i pustite vrhove ove cool frizure da vire i svakako ćete izgledati odlično!

Foto: whowhatwear.co.uk
Foto: popsugar.co.uk
Foto: harpersbazaar.com.sg

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.