The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svi znamo da frizura može da promeni celokupni izgled, pa je pravi izbor frizure veoma važan. Kada je u pitanju firzura za žurku, udaljite se od svakodnevnog izgleda. Nemojte se stideti da naglasite svoju prirodnu teksturu i budite slobodni da iskoristite dodatke za kosu kako bi učinili vašu frizuru interesantnijom.

Inspirišite se FRIZURAMA koje smo vam pripremili i sigurno ćete biti primećene.

#1 PIRSING SA PLETENICAMA 

Ako planirate da izgledate glamurozno i moderno, pratite najnovije trendove. Pirsing na pletenicama će vam pružiti dodatni šarm i drugačiji izgled.

#2 TALASASTA KOSA SA DODACIMA ZA KOSU 

Frizura će svakako sa aksesoarima za kosu izgledati bolje. Ukrasite kosu, učinite je drugačijom i luđom. U ovom slučaju, šiljci definitivno nisu samo za pankere i rokere, ovakva frizura je super i svaka devojka može da je nosi.

#3 DUPLA PUNĐA I ŠLJOKICE 

Sa ovom jednostavnom i slatkom frizurom možete ići korak napred i dodati malo šljokica na razdeljak, između punđi. Kako bi se šljokice zadržale na kosi, pomešajte ih sa malo gela. Brza i kul frizura za svaku žurku.

#4 MARAMA NA GLAVI 

Kada nemate vremena da se bavite frizurom ili jednostavno ne želite, marama je rešenje za vas. Ovo je savršen način da privučete pažnju, a izgledaćete prekrasno.

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://h-styles.net

Komentari: