The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pored makeup trendova, Nedelja mode nam donosi i druge beauty novitete koje nas inspirišu! Kada je kosa u pitanju, ove godine predstoji nam sezona prirodnijih nijansi, dok će one malo smelije moći da se poigraju sa pastelnim tonovima.

Inspirišite se trendovima sa modnih pista Nedelje mode i saznajte u nastavku koje su to boje kose koje će biti u trendu tokom sezone JESEN/ZIMA 2019/2020.

#1 CRVENA BOJA KOSE

Na modnim pistama smo mogli da vidimo dosta modela sa crvenom bojom kose, kako svetlijih, tako i tamnijih nijansi , što je dokaz da se crvena boja vraća na velika vrata!

#2 PLATINASTO PLAVA KOSA

Predivna boja koja svakako nije rezervisana za blede dame. Možda će vam trebati proizvod za izbeljivanje kose kako bi postigli ovu ultra laganu nijansu, ali često je vredno truda.

#3 CRNA KOSA

Crna kosa se proslavila kao jedna od glavnih trendova za sezonu JESEN/ZIMA i na mnogim modnim pistama smo mogli da vidimo modele sa crnom kosom koja je bila prirodno kovrdžava ili ravna.

#4 „BRONDE“ NIJANSA

Bronde nijansa je nastala spajanjem najbolje plave i braon boje, nijansa koju je lako postići farbanjem bez obzira na početnu boju kose.

#5 ČOKOLADNO SMEĐA

Bogata i topla čokoladno smeđa kosa jedna je od najsavršenijih trendova kada je boja kose u pitanju koja odlično pristaje gotovo svim tonovima kože. 

 

#6 DODIR PASTELNIH TONOVA

Pastelni tonovi su modni trend koje je već osvojio svet. Kako smo videli na Nedelji mode, bojenje kose u pastelne boje je i dalje u trendu i nama se veoma dopada.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: https://glowsly.com

Komentari: