Revolucionarni nano tehnologija za oporavak kose
Revolucionarni nano tehnologija za oporavak kose
Foto: Element5 Digital I unsplash.com

NANO SHOT: Nano tehnologija za oporavak kose

Zdrava, negovana i lepa kosa je odraz svake dame koja drži do sebe. Pored brojnih preparata za negu kose postoje i tretmani koji omogućavaju da nam kosa bude zdrava i jaka. Jedan od tretmana koji vam danas predstavljamo jeste tretman NANO SHOT uređajem.

Nano Shot predstavlja revolucionarni aparat koji radi na principu nanotehnologije koja omogućava da se dlaka više nahrani i izdrži sve zahteve modernog vremena.

Revolucionarni nano tehnologija za oporavak kose
Foto: https://happyteam.rs

Nano Shot aparat koristi vodenu paru koja se razlaže na nanočestice  i pomaže da proizvodi za ishranu nesmetano prodru u najdublji deo dlake ili kože glave. Na ovaj način vlas upija sve hranjive sastojke i ponovo postaje snažna i glatka. Ono što je važno jeste da se ne koriste agresivne i industrijske hemikalije već prirodna ulja ili keratin. Ove čestice, za razliku od hemijskih tretmana koji dlaku obavijaju spolja, prodiru u dubinu. Vodena para otvara kutikulu dlake omogućava slobodan prolazak nanočestica u samu srž svake vlasi.

Dužina tretmana je individualna i zavisi od dužine i debljine vlasi, stepena oštećenja kose… Nakon tretmana nema nikakvih ograničenja po pitanju pranja kose i stilizovanja.

Prednosti Nano Shot tretmana?

  • Hidratacija i revitalizacija kose
  • Stimulacija kože glave
  • Prodiranje hranjivih nanočestica u samu srž dlake
  • Regeneracija oštećene i hemijski tretirane kose
  • Prirodni sastojci
  • Kosa je meka i zdrava
  • Nema ograničenja posle tretmana.

Izvor: FRIZERSKI SALON HAPPY TEAM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.