The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Da li ste i vi jedna od mnogih žena koje muku muče sa masnom kosom. Operete je i kosa vrlo brzo krene da se masti. Sigurno ste probali gomilu preparata i načina da rešite ovaj problem i to bezuspešno. Srećom, postoje trikovi koji će vam pomoći da se rešite masne kose, a mi vam otkrivamo u ovom postu.

Verovali ili ne, potrebno je samo da napravite promene u pranju kose. Britanski frizer Pol Vindl je otkrio za „Daily Mail“, da žene uglavnom prave grešku kada peru kosu. Koriste previše šampona i nepravilno je ispiraju.

Otkriva da je najbolje kosu prati dva puta i to sa vrlo malom količinom šampona. Nakon toga, takodje veoma je bitno dobro isprati kosu. „Prljavština se s kose uklanja ispiranjem, a šampon je samo pomoćno sredstvo. Uvek se pobrinite da lepo isperete kosu“, savetuje Vindl.

Pored toga, je veom bitno i vrsta šampona koju koristimo, svakako treba da odgovara vašoj kosi. Njegova preporuka su micelarni šamponi koji su blagi i pogodni za osetljivo teme.

 

 

 

 

Komentari: