Savet kako da se rešite masne kose
Savet kako da se rešite masne kose

OTKRIVAMO KAKO DA SE REŠITE MASNE KOSE

Da li ste i vi jedna od mnogih žena koje muku muče sa masnom kosom. Operete je i kosa vrlo brzo krene da se masti. Sigurno ste probali gomilu preparata i načina da rešite ovaj problem i to bezuspešno. Srećom, postoje trikovi koji će vam pomoći da se rešite masne kose, a mi vam otkrivamo u ovom postu.

Verovali ili ne, potrebno je samo da napravite promene u pranju kose. Britanski frizer Pol Vindl je otkrio za „Daily Mail“, da žene uglavnom prave grešku kada peru kosu. Koriste previše šampona i nepravilno je ispiraju.

Otkriva da je najbolje kosu prati dva puta i to sa vrlo malom količinom šampona. Nakon toga, takođe veoma je bitno dobro isprati kosu. „Prljavština se s kose uklanja ispiranjem, a šampon je samo pomoćno sredstvo. Uvek se pobrinite da lepo isperete kosu“, savetuje Vindl.

Pored toga, je veom bitno i vrsta šampona koju koristimo, svakako treba da odgovara vašoj kosi. Njegova preporuka su micelarni šamponi koji su blagi i pogodni za osetljivo teme.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.