The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Razlog zbog koga smo svi opsednuti Pinterestom i Instagramom jeste to što tamo nalazimo inspiraciju kada nam je potrebna! I upravo nam ove društvene mreže otkrivaju trendi frizuru koja pristaje apsolutno svakoj dami i svi je obožavamo!

Nijedan drugi stil ne može biti ovako laskav uz svaki oblik lica i tipa kose. Naime, radi se o frizuri koja je već uveliko aktuelna i to je LOB! U poslednjih nekoliko godina mogli smo da primetimo mnoge poznate dame koje ponosno nose ovu trendi frizuru.

Lob je svestrana frizura koju možete nositi na više načina, a jednostavna je za održavanje. Ukoliko ste spremne da isprobate ovu trendi frizuru, mi vam predstavljamo 3 najbolja načina kako možete da je nosite!

#1 Ravan lob

Skroz ravan lob će vam izdužiti vrat i učiniti da izgledate uredno. Ukoliko vam je prirodna kosa talasasta ili kovrdžava, možete je ispraviti peglom. Ovakav frizuru možete stilizovati kako želite. Možete je vezati u rep ili pundju, prebaciti na stranu ili pokupiti samo prednji deo kose.

#2 Talasasti lob

Talasasti lob je veoma šik i imate mnogo mogućnosti da je stilizujete. Ako imate dugljasto lice, ova frizura će učiniti da vam lice izgleda šire.

 

#3 „Choppy“ lob

Razbarušen i stepenast lob je divna frizura koja je pogodna za svaki oblik lica. Ovo je svestrana frizura koja je dovoljno dugačka da je vežete u rep ili pundju, a takodje možete i samo da je pustite jer sama po sebi izgleda savršeno.

 

 

 

 

Izvor: www.instyle.com

Komentari: