The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ako želite da promenite frizuru, nećete pogrešiti ako se inspirišete TRENDOVIMA koje smo mogli da vidimo na modnim pistama Njujorka, Milana, Londona i Pariza. Što se frizura tiče, na Nedelji mode su posebnu pažnju privukle piksi i bob frizure, kao i šiške različitih dužina. Duga kosa je kao i prethodnih godina bila u fokusu.

Nakon pregleda svih trendova, samo za vas izdvajamo TOP 10 NAJBOLJIH FRIZURA za sezonu JESEN/ZIMA 2019/2020.

#1 KONJSKI REP – ovo bi mogao biti najklasičniji trend za narednu sezonu. Niski konjski rep će vam dati elegantan look, dok visoki konjski rep malo smeliji i odvažni.

#2 TALASI I KOVRDŽE – talasi ili kovrdže nikada neće izaći iz mode. Volumen i bujna kosa su trend koji je dosta bio viđen na modnim pistama.

#3 BOB – bob frizure različitih dužina su jedan od glavnih trendova za sezonu jesen/zima 2019/2020.

#4 ŠIŠKE – u stranu ili one ravne, upečatljive šiške su i dalje sasvim prikladan izbor za narednu sezonu.

 

#5 KRAKTA KOSA –kraktka kosa je privukla posebnu pažnju tokom Nedelje mode kao jedan od smelih trendova odličan za one hrabrije dame.

#6 ZALIZANA KOSA UNAZAD

#7 UPLETENA PUNĐA – trend koji ćemo svi obožavati. Jednostavno i lako ih možemo napraviti, a svima dobro stoje.

#8 POLIPODIGNUTA KOSA – ukoliko punđa nije baš vaš stil, onda možete probati i sa polupodignutom kosom.

#9 PLETENICE – još jedna frizura koja ne izlazi iz mode, jednostavna, a efektna je itekako bila prisutna na modnim pistama mnogih dizajnera.

#10 NATAPIRANA KOSA – inspiracija za ovu frizuru uglavnom dolazi iz 60 – ih i 70 – tih. Mnogi frizeri tvrde da kosa sa velikom volumenom, natapirana može dodatno istaći vaš look tokom naredne sezone.

 

 

 

 

 

 

Izvor: https://glowsly.com

Komentari: