The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kada su u pitanju boje kose i frizure, trendovi za sezonu proleće/leto 2019. su više nego jednostavni. Na modnim pistama dosta modela je imalo punđe, prirodne talase ili jednostavne repove. Sa malim izuzetkom pastelnih boja za kosu, u trendu će biti više toplije i prirodnije boje kose.

Pogledajte u nastakvu koje boje kose i frizure će biti u trendu tokom sezone PROLEĆE/LETO 2019.

#1 PASTELNI TONOVI

Na modnim pistama smo više puta mogli da vidimo dizajnere koji su bili inspirisani princezama i bajkama, pa je pastelno ružičasta bila jedna od top trendova kada je boja kose u pitanju.

Ukoliko vam je previše da se farbate, slobodno eksperimentišite sa kredama za kosu.

Više o farbanju kose uz pomoć krede saznajte na OVOM linku

#2 NEONSKE NIJANSE KOSE

Pored pastelnih tonova, neki od dizajnera su smelo preferirali neonske boje. Ove sjajne nijanse postignute su pomoću boje za kosu, kao i sa perikama i ekstenzijama.

#3 CRVENA KOSA

Prirodne crvenokose uvek privlače pažnju, a one koje smo videli na pistama bile su raskošne i prelepe. Vatrena crvena kosa, kao i bakarna odišu samopouzdanjem i jedinstvenošću, a za proleće i leto zasigurno odjekuje sezonsku toplinu.

#4  ČOKOLADNO SMEĐA

Ova bezvremenska boja kose izgleda bogato i zdravo. Sa ovom bojom kose izgledaćete sofisticirano, posebno kada imate punđu ili zalizano unazad.

#5 PEPELJASTO SMEĐA

Jedini izuzetak od svih toplih boja za kosu je pepeljasto smeđa, apsolutno savršena za minimalistički look koje je itekako prihvaćen na nekim ovogodišnjim modnim pistama.

#6 MED PLAVA

Pobednička boja za plavuše za sezonu proleće/leto 2019. je boja meda. Predivna, nežna i topla boja koja može biti savršeno osveženje za svaku damu koja preferira plavu kosu.

#7 PLATINASTO PLAVA

Pored boje meda, platinasto plava je intenzivnija i blistava. Savršena boja kose za proleće i leto.

#8 PUNĐA NA VRHU GLAVE I RASPUŠTENA KOSA

Jedna od frizura koje sa baš isticala na modnim pistama, sa svojim polu – slučajnim vajbom i razigranim, ali i romantičnim izgledom.

#9 NEUREDNI REP

Brze, sportske i smele su najbolje reči koje opisuju neuredne repove koje smo videli na modnim pistama. Ovo je veoma zahvalna i jednostavna frizura, a izgleda super.

#10 ZALIZANA PUNĐA & „CHIGNON“ PUNĐA

Glatka i vezana kosa u punđu je praktičan izbor, elegantna i jednostavna. Baš zato, mnogi dizajneri su se odlučivalu na punđu.

#11 KOSA ZALIZANA UNAZAD

Lak za kosu i malo gela mogu napraviti odličnu frizuru kada želite da sklonite kosu sa lica, tako da u stvarnosti punđa i rep nije obavezan za taj elegantan izgled.

#12 NEŽNI TALASI SA RAZDELJKOM NA SREDINI

Sve boemske vibracije na pistama ove sezone kulminirale su u kasne šezdesete, kao što su nežni talasi sa razdeljkom na sredini.

#13 RAZDELJAK NA STRANU

Jednostavna, opuštena sa razdeljkom na stranu će biti u trendu tokom proleća i leta.

#14 MIKRO ŠIŠKE

Mikro šiške, odnosno baby šiške će i ove godine biti u trendu. Ovakve šiške će istaći vaše lice i učiniti da izgledate jedinstveno.

#15 PLETENICE

Ova bezvremena i popularna frizura je i dalje na prvom mestu. Mnogi dizajneri su se odlučivali na različite vrste pletenice, divlje, jedinstvene i savršene.

#16 KOVRDŽAVA I TALASASTA KOSA

Tokom sezone proleće/leto 2019. kovrdže su itekako dobrodošle. Kovrdže i talasi su vladali modnim pistama i frizeri se nisu ustručavali od kreiranja bujnog volumena.

#17 PIKSI

Idealna za letnju sezonu, mladalačka je i učiniće da budete izuzetno cool.

 

 

 

 

 

 Izvor: https://glowsly.com

Komentari: