The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svu lošu hranu koju unosimo, pored toga što loše utiče na vaš želudac, takodje loše utiče i na vašu kožu. Zapamtite, vaša koža je ogledalo vašeg zdravlja, što znači da ako jedete zdravo, koža će vam sijati, ukoliko jedete lošu hranu, koža će se pobuniti.

Stručnjaci i dermatolozi su otkrili koje NAMIRNICE utiču nepovoljno na našu kožu. Evo o kojim namirnicama se radi.

   1. Ugljeni hidrati

Ugljeni hidrati nikako nisu dobri za našu kožu jer u našem organizmu podstiču proizvodnju insulina, od kojih nastaju bubuljice. U ugljene hidrate spadaju hleb, pecivo, sve grickalice i dr.

   2. Višak soli

Unos puno soli u organizam čini da koža izgleda umorno i natečeno. Solite samo kako biste začinili jelo, izbegavajte slane grickalice i jako posoljenu hranu.

   3. Alkohol

Poznato je da alkohol ne čini ništa dobro našem zdravlju. Od prevelikog konzumiranja alkohola dolazi do crvenila na licu, pucanja kapila i dr. Od alkohola vaš organizam može dehidrirati što neovoljno utičena kožu i ona može postati suva i bleda.

   4. Kafa

Koliko god da nam kafa prija i da je volimo, ona utiče na dehidrataciju organizma, a koža ne može biti lepa ako nema vlažnosti i svežine koju joj voda i daje.

 

 

 

 

 

Komentari: