AKTIVNI KISEONIK: Za šta je dobar i kako se koristi

AKTIVNI ili TEČNI KISEONIK je dezinfekciona tečnost koja efikasno deluje na viruse, bakterije i gljivice. Sastoji se od ozona koji ima pozitivne efekte na negu kože jer sadrži tri umesto dva atoma kiseonika što ga čini aktivnim sastojkom.

Brojne bakterije i mikroorganizmi se talože u porama i uzrokuju pojavu akni, bubuljica, mitesera i iritacija. Za čišćenje lica od ovih neprijatnih pojava, ali i za podmlađivanje celog tela je najbolje rešenje aktivni kiseonik, koji hrani sve ćelije u organizmu i na taj način daje anti-age efekat.

Pospešuje obnavljanje površinskog sloja kože I čini je otpornijom. Vašem licu vraća elastičnost, svežinu I zdrav izgled. Ova tečnost delotvorno eliminiše sve gram – pozitivne I gram – negativne bakterije I brojne gljivice I viruse. Takođe, štiti od zaraza, osvežava umornu kožu i ubrzava cirkulaciju.

Akrivni kiseonik ne peče I ne peni, poput alkohola, tako da ga mogu koristiti I deca. Možete ga primenjivati I četiri puta u toku dana.

Aktivni kiseonik nanosite tako što ga naprskate na gazu ili papirnatu maramicu. Nakon toga ga naprskate na lice I prebacite maramicu koju ste prethodno natopili. Ostavite da deluje makar 20 – 30 minuta. Nakon toga, nemojte nanositi nikakve kreme barem pola sata kako bi koža u potpunosti upila ovaj preparat.

Već posle nekoliko dana primetićete razliku, koža je svežija, mlađa I zategnutija, a ako ste imali akne one polako nestaju. Svakako, zahvaljujući eliminaciji bakterija, gljivica I svih nečistoća, koža postaje čista, zdrava I lepa.

Još bolji rezultati dolaze ukoliko koristite kombinaciju aktivnog kiseonika sa hijaluronskom kiselinom. Naime, uspešno ćete podmladiti kožu i eliminisati oštećenja kože.

Šta je HIJALURON I kako nas čini mlađim, saznajte na OVOM linku!

Aktivni kiseonik se koristi I za dezinfekciju usta, za upale grla I desni, sprečava iritacije I odličan je protiv ožiljaka I za lečenje opekotina.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
NAPRAVITE PRIRODNI BALZAM ZA USNE NA BAZI PČELINJEG VOSKA I KOKOSOVOG ULJA