3 proverena načina da se rešite strija
3 proverena načina da se rešite strija

BEAUTY SAVET: 3 proverena načina da se rešite STRIJA

STRIJE nastaju usled promena na koži. Često se javljaju kod trudnica, naglog gojenja ili pod uticajem hormona. U početku su obično crvene boje i vremenom postaju belje. Strije nije moguće u potpunostu ukloniti, ali možete drastično smanjiti njihovu vidljivost.

Za uspešnu borbu sa strijama vam nisu potrebni skupi preparati ili tretmani, već delotvorni i zdraviji načini koji će vam takođe pomoći s ovim estetskim problemom.

#1 REDOVNA MASAŽA PRIRODNIM ULJIMA

Redovnom masažom ćete podstaći cirkulaciju koja će vam pomoći pri smanjenju vidljivosti strija. Vidljivost ćete lakše smanjiti onda kada su strije u crvenoj fazi. Prirodna ulja stimulišu obnavljanje kože, povećavaju elastičnost i strukturu kože dajući joj mekoću. Prirodna ulja poput ulja borača i slatkog badema, kao i kokosovo ili maslinovo ulje su odlični saveznici u borbi protiv strija.

#2 HIDRATACIJA

U odbrani od strija hidratacija je veoma važna. Pijte dovoljne količine vode jer vam ona pomaže da održite hidrataciju kože.

#3 PILING

Svrha pilinga je uklanjanje nečistoća i mrtvih ćelija sa kože. Redovnim pilingom koža postaje glatka jer postupak stimuliše cirkulaciju i doprinosi podmlađivanju ćelija.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.