3 proverena načina da se rešite strija
3 proverena načina da se rešite strija

BEAUTY SAVET: 3 proverena načina da se rešite STRIJA

STRIJE nastaju usled promena na koži. Često se javljaju kod trudnica, naglog gojenja ili pod uticajem hormona. U početku su obično crvene boje i vremenom postaju belje. Strije nije moguće u potpunostu ukloniti, ali možete drastično smanjiti njihovu vidljivost.

Za uspešnu borbu sa strijama vam nisu potrebni skupi preparati ili tretmani, već delotvorni i zdraviji načini koji će vam takođe pomoći s ovim estetskim problemom.

#1 REDOVNA MASAŽA PRIRODNIM ULJIMA

Redovnom masažom ćete podstaći cirkulaciju koja će vam pomoći pri smanjenju vidljivosti strija. Vidljivost ćete lakše smanjiti onda kada su strije u crvenoj fazi. Prirodna ulja stimulišu obnavljanje kože, povećavaju elastičnost i strukturu kože dajući joj mekoću. Prirodna ulja poput ulja borača i slatkog badema, kao i kokosovo ili maslinovo ulje su odlični saveznici u borbi protiv strija.

#2 HIDRATACIJA

U odbrani od strija hidratacija je veoma važna. Pijte dovoljne količine vode jer vam ona pomaže da održite hidrataciju kože.

#3 PILING

Svrha pilinga je uklanjanje nečistoća i mrtvih ćelija sa kože. Redovnim pilingom koža postaje glatka jer postupak stimuliše cirkulaciju i doprinosi podmlađivanju ćelija.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
JEDNOSTAVAN NAČIN KAKO DA ODREDITE VAŠ TIP KOŽE
JEDNOSTAVAN NAČIN KAKO DA ODREDITE VAŠ TIP KOŽE