The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sve dame koje imaju tamne krugove ispod očiju znaju koliko to može da nervira i da izgleda veoma ružno. Kada su u pitanju tamni krugovi ispod očiju Kim Kardashian je definitivno korak ispred svih. Ova rijaliti zvezda je pronašla rutinu koja joj itekako pomaže kod ovog problema.

„Uvek sam se borila sa tamnim krugovima ispod očiju“, priznaje poznata dama. „S obzirom da postajem starija, moram da vodim računa o tome da spavam dovoljno, da redovno negujem svoju kožu, da izbegavam sunce i vodim računa o dovoljnoj hidrataciji“.

Dr. Lancer je dermatorlog Kim Kardashian i otkriva nam kako da se i mi rešimo tamnih krugova ispod očiju. „Neki od trikova vas neće iznenaditi, kao recimo – spavanje noću, dok vam neki od trikova nikada ne bi pali na pamet“, rekao je dr. Lancer.

Zapamtite ovo: pojava tamnih krugova može biti i zbog načina na koji spavate. „Da li imate naviku da legnete na bok ili na stomak? Bilo koja od ovih poza za spavanje čini da vam lice bude uvek na jastuku i na taj način vrši pritisak na kožu oko očiju“, objašnjava dr. Lancer. „Čak i ako odspavate punih 8 sati, možda nećete moći da izbegnete ovaj problem“.

Međutim, dr. Lancer ima rešenje: „Da biste to izbegli, pokušajte da spavate na leđima“. Takođe, preporučuje da spavate sa podignutim jastucima što će svakako pomoći kod predela ispod očiju.

Neki od njegovih saveta uključuju i da pijete dovoljno vode i da se štitite od sunca. „Jedna od najlakših stvari koje možete da uradite kako biste sprečili pojavu tamnih krugova ispod očiju jeste ulaganje u dobre i kvalitetne naočare za sunce koje će vas štititi od sunčevih zraka“.

 

 

 

 

Izvor: http://www.instyle.com 

Komentari: