Sve što treba da znate o AIRBRUSH METODI
Sve što treba da znate o AIRBRUSH METODI

DO PREPLANULOG TENA ZA 10 MINUTA: Sve što treba da znate o AIRBRUSH METODI

Airbrush metoda ili potamnjivanje kože prskanjem je odličan način da dobijete savršeno preplanuo ten bez izlaganja suncu ili veštačkim UV zracima. Jedan od glavnih razloga zašto je airbrush metoda sve popularnija je to što se do preplanulog tena dolazi za svega 10 minuta. REZULTAT je instant preplanula koža!

Airbrush potamnjivanjem tela je tretman koji je potpuno PRIRODAN i BEZBEDAN po vašu kožu. Koriste se organske Kwiktan boje apstrahovane iz organski gajene trske i maline.

Kwiktan boja je bez parabena, alergena, mineralnih ulja, alkohola, ispitane su i ne izazivaju alergiju. Airbrush je najbezbedniji način da vaš ten izgleda savršeno.

KAKO IZGLEDA POTAMNJIVANJE KOŽE AIRBRUSH METODOM?

Ova metoda podrazumeva raspršivanje boje po telu posebnim aparatom koji izvodi lice posebno obučeno za rukovanje.

Proces potamnjivanja traje 10 -ak minuta, nakon čega boja počinje da se razvija i narednih 7 do 10 dana imate savršenu boju, nakon čega počinje ravnomerno da bledi.

Bez nepotrebnog izlaganja suncu i štetnim UV zracima ili solarijumu, vaša koža izgleda savršeno preplanulo i hidrirano. Najvažnije je da nema fleka i narandžastih tonova.

Postoje TRI NIJANSE koje možete izabrati u odnosu na potrebe, ali i na vaš ten. Prva nijansa je najsvetlija i daje prirodno preplanuli ten. Sledeća je za nijansu tamnija, dok treća nijansa daje najveći intenzitet boje odnosno jako preplanuli ten.

Najtraženija je srednja Karipska nijansa koja se može koristiti tokom cele godine i izgleda besprekorno prirodno preplanulo.

KAKO SE PRIPREMITI ZA TRETMAN?

Pre tretmana je potrebno da uradite piling tela i lica, da lepo hidrirate kožu kako bi se boja bolje stopila sa vašim tenom. Piling radite dan, dva pre dolaska na tretman, nikako na dan tretmana. Takođe, depiliranje voskom obavezno obavite pre tretmana jer kasnije može skinuti boju.

Na tretman treba doći bez šminke i kreme na licu i telu. Možete biti u kupaćem kostimu ili vešu kao i bez ičega ukoliko ne želite bele linije.

KAKO SE PONAŠATI NAKON TRETMANA?

Nakon nanošenja boje, potrebno je malo vremena da se ona osuši. Na telu ostaje površinski bronzer koji može malo da ostane na garderobi, pa se savetuje da obučete komotniju i tamniju garderobu. Ne brinite, bronzer se skida prvim pranjem.

Sa tela se bronzer skida tuširanjem najranije nakon 3 do 4 sata. Tuširanje samo vodom  treba da traje par minuta dok se bronzer ne ispere. Boja se razvija narednih 6 do 8 sata.  JAKO JE BITNO da se ne znojite tih par sati do tuširanja kako se ne bi napravile fleke dok je boja još sveža. Svako sledeće tuširanje je normalno kao i uvek, sa preparatima koje inače koristite. Poželjno je da posle tuširanja koristite hranljivi losion za telo kako bi se boja što duže zadržala. Ovo je pogotovo važno za osobe sa suvom kožom.

Sa obzirom da je svetski trend vraćanje prirodi i prirodnim preparatima, najbolje od svega je što postoji alternativa preplanulom tenu dobijenom sunčanjem ili solarijumom. Danas  se sve više bira airbrush potamnjivanje tela kao zdravija i bezbednija opcija. Airbrush potamnjivanje možete koristiti uvek i dozvoljeno je čak i trudnicama i dojiljama.

AIRBRUSH METODA je saršeno rešenje za sve važne događaje gde morate da izgledate savršeno, poput svadbi, matura, večera…

Izvor: salon Airbrush Savamala

Instagram: @airbrushmobil__potamnjivanje

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.