The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svetao ten može da izgleda ispijeno i nezdravo, ali uz malo dobre nege i nekoliko make up trikova vaša koža može da izgleda zdravo i zanosno.

Hidratantna krema

Kako bi vaša koža bila zdrava, bez bora, elastična i sjajna neophodno je da imate hidratantnu kremu, koju morate nanositi makar dva puta dnevno.

Prajmer ili baza

Prajmer ili baza uspešno prikriva sve nedostatke i mane na vašoj koži. Olakšavaju nanošenje tečnog pudera i prave barijeru izmedju pudera i kože. Nanose se na celo lice i čine da vam šminka traje duže.

Puder

Kada j u pitanju šminka, pre odabira pudera porverite vaš podton kože. Podton kože odredjujete na temelju vena na rukama. Ukoliko su vam vene zelene, imate topli podton i ukoliko su vene plave , onda imate hladan podton. Nijansu pudera birate na dnevnom svetlu, tako što malo pudera  nanesete na vrat.

Bronzer

Bronzer treba da bude za nijansu tamniji od vaše boje tena. Najbolje je da koristite mat rumenilo. Sjajne bronzere izbegavajte pogotovo zivi jer će na vašu bledu kožu delovati veštački.

Rumenilo

Kada je rumenilo u pitanju, za svetao tip kože najbolje je da izbegavate tamne nijanse. Idealna nijansa rumenila za svetao ten je bledo ružičasta nijansa. Nećete pogrešiti ni sa bojom breskve iz razloga što odgovara svakoj boji kože.

 

Komentari: