The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dobro oblikovane obrve su važne za celokupan izgled lica. Ako su loše oblikovane  I neuredne možete veoma loše izgledati iz razloga što su obrve te koje uokviruju lice I mogu čak prividno promeniti njegov oblik. U par koraka  možete lako da oblikujete vaše obrve I da vam budu savršene.

Korak 1

Odredite početak I kraj obrve uz pomoć turpije ili olovke, bitno je da je ravno I dovoljno dugačko. Postavite tako da donji kraj turpije dodiruje nozdrvu I na gore prati nos I drugi kraj turpije se završava kod čela, kod unutrašnjeg dela obrve I to je tačka od koje obrva počinje. 


Korak 2

Tačku gde se obrva završava odredjujete tako što donji deo turpije postavite kod nozdrve, dalje pratite liniju tako što turpija dodirne spoljnu ivicu oka I završava se kod slepoočnice, odnosno završetka obrve. 

Korak 3

Kad odredite dužinu obrve, sledeće što treba da uradite jeste da označite luk iznad spoljašnje ivice vašeg irisa I kosti obrve I uklonite dlake ispod njega.

Ne zaboravite da oblikujete vaše obrve prema obliku vašeg lica.

Ne zaboravite, obrve treba da oblikujete prema obliku vašeg lica.


KAKO DA PRAVILNO OBLIKUJETE OBRVE PREMA OBLIKU LICA, saznajte na OVOM linku!


Savršena debljina obrva je izmedju 6,35 mm I 12,7 mm, u zavisnosti od vašeg lica. Gledajte da obrve čupate nakon tuširanja jer će topla voda omekšati vašu kožu I otvoriti folikulu dlake I tako ćete je isčupati lakše.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.womenshealthmag.com

Komentari: