Foto: @valuavitaly I freepik.com

KAKO DA VAM PAZUH BUDE BESPREKORAN I BEZ TAMNIH TRAGOVA

Nakon zime, došlo je proleće i lepo vreme i napokon možemo uživati u kratkim haljinama, suknjama i majicama. Redovna nega kože, depilacija je beauty ritual koji svaka dama praktikuje, ali šta radite sa pazuhom?

Veliki problem kod dosta ljudi je to što im se i posle brijanja pojavljuju i ostaju tamni tragovi. Ali, ne brinite, nema razloga za brigu. Njihovo nastajanje uzrokuje stanje zvano Acanthosis nigricans, koje zadebljava i potamnjuje kože i nije opasno po zdravlje.

Međutim, ukoliko vam tamne mrlje ispod pazuha ipak izazivaju neprijatnost, postoji rešenje! Ovo je mali TRIK kako da se rešite tih tamnih tragova i da vam pazuh bude besprekoran.

Ovo je mali TRIK kako da se rešite tih tamnih tragova i da vam pazuh bude besprekoran.
Foto: unsplash.com/@mo_jito

Isecite parče limuna i utrljajte pazuh dva minuta  pre tuširanja. Tako radite svaki dan naredne dve nedelje. Ovakav proces će pomoći da tamni tragovi počnu da svetle  i da koža izgleda zdravo.

Izvor: musely.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.