The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svaka žena voli da joj koža bude zdrava i lepa. Medjutim, naša koža vremenom propada od raznih zagadjenja, sunčevih zraka kao i loše ishrane. Kako bi sačuvali zdravu kožu potrebno je da koristimo pilinge za telo, kako kupovne tako i domaće. Naravno, domaće je uvek bolje.

Piling za telo vam pomaže da uklonite prljavštinu i mrtve ćelije kože, omogućavajući nove ćelije da rastu tako da vam koža uvek bude glatka i čista.

Piling je najbolje koristiti jednom nedeljno. Ukoliko to radite češće ili trljate mnogo grubo možete oštetiti kožu tako da ipak povedite računa. Piling jednom nedeljno je dovoljno da se uklone mrtve ćelije i da se omogući novim da napreduju.

Napravite sami piling za telo, sve što vam treba je:

  • Pola šolje kokosovog ulja
  • Pola šolje šećera
  • 2 kašike mlevene kafe

Sve to promešajte dobro i piling je spreman. Ovakav piling je odličan iz razloga što je kafa bogata antioksidantima, a kokosovo ulje je dokazano da smanjuje broj bakterija na površini kože i poboljšava stanje kože. Zajedno sa šećerom vaša koža će uvek biti sveža i glatka.

 

 

 

 

 

Komentari: