The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Zdrava koža podrazumeva zdravu negu. Prirodna maska za lice je najbolja zaštita kože od hladnih dana, a najbolje je što većinu sastojaka uvek imate u kući.

Mešovita koža

Mešovitu kožu najbolje ćete zaštititi i obnoviti maskom od banana. Jednu bananu zgnječite i dodajte malo jogurta. Smesu nanesite na lice i ostavite da deluje oko pola sata. Nakon toga isperite mlakom vodom. Ova maska će učiniti da vasa koža bude mekša I zdravija.

Masna koža

Najbolja maska za masnu kožu je maska od belanaca. odvojite belance i mutite dok ne dobijete čvrst sneg, nakon toga nanesite na lice i ostavite da odstoji pola sata, dok se potpuno ne osuši. Nakon toga isperite vodom. Maska od belanaca štiti kožu od vetra i hladnoće.

Suva koža

Za suvu kožu možete da napravite masku od pšeničnih klica i dve kašike maslinovog ulja. Smesu nanesite na lice i držite oko 20 minuta. Nakon toga, isperite mlakom vodom. Ova maska regeneriše kožu.

Za regeneraciju kože

Za regeneraciju kože najbolja je maska od jogurta. Nanesite jogurt na lice i ostavite da deluje do 15 minuta. Isperite hladnom vodom. Ovu masku nemojte nanositi na područje oko očiju. Nakon ispiranja osetićete kako vam je koža mekša i lepša.

 

 

 

Komentari: