The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Hladni i vetroviti dani nam stižu i dobar prirodni balzam za usne nam je svakako neophodan. Koža usana je veoma tanka i osetljiva pa njenoj nezi morate posvetiti posebnu pažnju. Balzam za usne će učiniti da vam usne izgledaju sveže, a vaš osmeh još zavodljiviji.

Prirpodni balzam za usne je svakako mnogo zdraviji izbor u odnosu na kupovne koji su puni štetnih sastojaka. U nastavku pogledajte savršen recept kako da napravite hidratantni prirodni balzam za usne u samo par koraka.

Potrebno vam je:

  • 15 gr pčelinjeg voska,
  • 2 kašičice kokosovog ulja (nerafiniranog),
  • 3 ml bademovog ulja,
  • 4 kapi eteričnog ulja narandže.

Priprema:

Prvo pripremite bočice ili kutijice gde ćete držati balzam za usne. Lepo ih operite i osušite. Potrebno je da imaju poklopac.

U manji lonac sipajte vodu do pola i stavite na laganu vatru. U vatrostalnu posudu dodajte usitnjen pčelinji vosak i kokosovo ulje, pa posudu uronite u lonac sa vodom. Mešajte dok se vosak i kokosovo ulje ne rastope. Nakon toga, dodajte ostale sastojke i mešajte dok se smesa lepo ne sjedini. Pažljivo prelijte u pripremljene bočice ili kutijice. Ostavite da se ohladi, nekih 3 sata, pa onda stavite poklopac.

 

Pčelinji vosak će hidrirati vaše usne, dodatno ih nahraniti i dati im prirodni sjaj. Kokosovo ulje deluje antivirusno i antibakterijski pa tako i štiti kožu.

Komentari: