koje namirnice izbaciti iz ishrane ako ne želite celulit
koje namirnice izbaciti iz ishrane ako ne želite celulit

NE ŽELITE CELULIT? IZBACITE OVE NAMIRNICE IZ ISHRANE

Celulit ili pomarandžina kora je posledica loše i nezdrave ishrane. Svaka dama koja drži do sebe treba da pazi šta jede. Telo bez celulita podrazumeva stroga pravila i disciplinu kada je ishrana u pitanju.

Imajte na umu da celulit nije nastao preko noći, pa tako neće ni nestati. Pored ishrane, u borbi protiv celulita je veoma bitno da redovno vežbate i koristite gel protiv celulita.

Ovo su namirnice koje morate da izbacite iz ishrane:

Napitci kao što su alkohol, kafa, gazirani sokovi i voćni sokovi.

Transmasti koje se odmah gomila kao masno tkivo i to su ona loša vrsta masti.

Slatki šećer u svim oblicima I takav šećer se pretvara u masne naslage.

Previše soli, konkretno natrijuma koji vezuje za sebe molekule vode, što dovodi do zadržavanja tečnosti u organizmu i veće vidljivosti celulita.

Testenine i hleb od belog brašna koji deluju isto kao i slatkiši i šećer.

Masno meso, kao što je slanina, masnija piletina, a posebno preradjevine koje su pored masnoća bogate konzervansima, aditivima i pune su soli i ima dosta estrogena.

Ovakve namirnice doprinose gojenju i celulitu. Za lepu kožu bez celulita je potrebno da se pomučimo i vodimo računa, ali rezultati će učiniti da se osećamo sjajno i prelepo.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.