Evo kako da u par koraka učinite vašu kožu blistavom i zdravom
Evo kako da u par koraka učinite vašu kožu blistavom i zdravom
Foto: unsplash.com/@ben_scott_photography

PRIRODNIM PUTEM DO BLISTAVE I ZDRAVE KOŽE

Svaka žena teži da ima savršenu blistavu i zdravu kožu. Pored skupih tretmana, vašu kožu možete negovati sami i učiniti je savršenom i zdravom.

Evo kako da u par koraka učinite vašu kožu blistavom i zdravom:

Zdrava ishrana

Bitan ključ lepote, a i zdravlja je naravno zdrava ishrana. Budite sigurno da je svaka promena na licu i telu uzrokovana dobrom ili lošom ishranom. Zdrav način ishrane je pravi način da postignete čistiju i zdraviju kožu.

Hidratacija

Pored zdrave ishrane, hidratacija je takođe veoma bitna. Hidratacija je pravi način da se telo prirodnim putem oslobodi od toksina. Gledajte da uvek unosite dovoljno tečnosti u organizam.

Tuširanje

Nemojte da se tuširate vrelom vodom, već mlakom. Kako možete kožu da oštetite sa jakim preparatima, tako možete i sa ležanjem u vrućoj kupki. Grubo trljanje nakon tuširanja takođe šteti vašoj koži. Obavezno posle svakog tuširanja ili čišćenja lica nanosite kremu, hidratantni losion ili mleko za telo.

Koristite kreme koje prijaju vašoj koži

Ako koristite kremu, losion ili preparat koji odgovara vašoj koži, onda svakako nastavite sa tim. Ukoliko ste još u potrazi, preporučujemo da isprobate prirodne preparate. Nadjite ono što vam odogvara.

Imajte na umu da dobro rešenje zahteva vreme pre nego što počne da deluje. Ukoliko menjate preparate, može da se desi u početku da vaša koža odreaguje na određen način. Mogu se pojaviti bubuljice, mitiseri ili da vam koža bude previše masna ili suva. Posle nekog vremena koža će se navići na promenu i postaće zdravija i lepša.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.