The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Koža oko očiju je tanka i osetljiva i iz tog razloga zahteva korišćenje posebne kreme i posebnu negu. Nega predela oko očiju bi trebala da bude deo vaše svakodnevne rutine iz razloga što se bore i fine linije prvo tu javljaju.

Kako bi vaše oči dobile pravu negu dobro bi bilo da se pridržavate ovih SAVETA:

#1 NEŽNI POKRETI PRSTIJU

Kod nanošenja kreme za predeo oko očiju veoma je važno da je nanosite sa vrhovima pstiju i pravite nežne pokrete od sredine oka ka spolja. Nikako nemojte to raditi grubo i jako pritiskajući.

#2 DAJTE KOŽI VREME DA UPIJE SVE PROIZVODE

Da bi sve imalo smisla, bitno je da sačekate da koža lepo upije, kako sve proizvode koje ste naneli na lice, pa tako i kremu za predeo oko očiju. Takođe, nemojte preterivati sa količinom kreme, dovoljno je onoliko koliko vam stane na mali prst.

#3 NE ZAPOSTAVLJAJTE ODREĐENA PODRUČJA

Kada nanosite kremu gledajte da obuhvatite baš ceo predeo oko očiju. Kada nanosite kremu slobodno produžite ispod ivice podočnjaka jer je i tu koža delikatna. Takođe, nemojte preskakati ivicu oka jer se često bore tu prvo pojave, pa slobodno možete naneti kremu skoro do ivice kose.

#4 IZBEGAVAJTE UNUTRAŠNJU IVICU OKA

Bitno je da pazite da ne nanesete kremu previše blizu očne jabučice kako ne bi dospela u oko i na taj način izazvala iritacije uprkos tome što su kreme oftamološki testirane.

#5 ČUVANJE KREME

Najbolje je kremu da držite u frižideru. Hladna krema je odličan način da ublažite jutarnju nadutost područja oko očiju.

 

 

 

Komentari: