SERUM ZA LICE: Must have proizvod u svakodnevnoj nezi kože

Serum za lice je proizvod bogat aktivnim sastojcima koji nanosimo nakon čišćenja lica, a pre kreme za lice. Serum pomaže kremi da njeni aktivni molekuli dopru što dublje u kožu.

Ovaj odličan proizvod našoj koži vraća vlažnost, pomaže joj da izgleda mlađe, lepše i svetlije. Najjače je sredstvo koje deluje direktno na izglađivanje bora i hidrataciju kože.

Serumi su lagane i prijatne teksture i poželjno je nanositi ih svakodnevno kako bi naša krema, bilo dnevna ili noćna, imala potpun i delotvoran efekat.

Iako neguju kožu, serumi ipak nisu isto što i kreme za lice, pa je nakon čišćenja lica i nanošenja seruma, potrebno naneti kremu za lice kako bi osigurala da sastojci seruma ostanu tamo gde su.

Serum za lice je odličan u borbi protiv starenja i peglanja bora.

PRAVILNO NANOŠENJE SERUMA ZA LICE

Serum se uvek nanosi na očišćeno lice, pustite da lepo upije, a zatim nanosite kremu za lice. Kako bi dodatno osvežili kožu, pre seruma možete naneti i tonik.

Serumi su uglavnom pakovani u malim bočicama sa pipetom, lako se nanose i razmazuju. Zbog velike koncentracije sastojaka.za jedno nanošenje je dovoljnoveoma malo seruma, svega par kapi.

KAKO BIRATE SERUM ZA LICE

Serum za lice ćete najbolje birati prema vašem tipu kože. Postoje serumi za masnu, suvu i problematičnu kožu.

SERUM ZA SUVU KOŽU – u ovim serumima se nalazi hijaluronska kiselina koja pomaže da zadržite vlažnost kože, zatim se nalazi glikolna kiselina koja koži pruža blagi piling, vitamin C, snažan antioksidans i vitamin B3 koji poboljšava elastičnost kože.

Više o HIJALURONSKOJ KISELINI saznajte na OVOM linku!

SERUM ZA MASNU KOŽU – serumi sadrže mnogo sastojaka koji vam pomažu da vratite svež i zdrav izgled kože, kao i napraviti balans u izlučivanju sebuma na koži.

SERUM ZA PROBLEMATIČNU KOŽU – serumi za ovakvu kožu sadrže salicilnu kiselinu koja odčepljuje pore, vitamin C koji pomaže kod proizvodnje kolagena i obnovu ćelija, kao i Vitamin A koji služi kao antioksidans i cink koji pomaže kod smanjenja iritacije i reguliše izlučivanje sebuma.

SERUM PROTIV BORA – jedni su od najboljih proizvoda za prevenciju starenja kože. Kao veoma delotvorni kod usporavanja starenja i obnavljanja umorne kože, pokazali su se serumi za lice sa vitaminom E. Ovaj vitamin je veoma jak antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala. U borbi protiv bora, odlični su i vitamin C, hijaluronska kiselina i resveratrol koji podstiču proizvodnju kolagena i obnavljaju ćelije kože.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.