Sve što treba da znate o NADOGRADNJI SVILENIH TREPAVICA

Nadogradnja svilenih trepavica je u poslednje vreme postala veoma popularna. Drugačije se zove nadogradnja metodom „dlaka na dlaku“. Cilj je dobijanje što prirodnijeg izgleda trepavica. Svilene trepavice su identične prirodnim i ne oštećuju ih.

Nadogradnja svilenih trepavica funkcioniše tako što se specijalnim lepkom lepi dlaka na dlaku. Svilene trepavice se lepe tako da vaše prirodne trepavice nesmetano rastu. S obzirom da idu direktno na dlaku, sa njom i otpadaju.

Sve što treba da znate o NADOGRADNJI SVILENIH TREPAVICA

Prirodne trepavice imaju svoj životni ciklus, tako da svilene trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno sa njom, pa je zato i potrebno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu.

Ukoliko želite da vam trepavice uvek budu bujne i lepe, potrebno je da ih nadogradite jednom mesečno. Imajte na umu da od vaših prirodnih trepavica zavisi koliko će brzo da otpadaju, kao i od stručnosti osobe koja radi nadogradnju i od materijala koji koristi.

Sve što treba da znate o NADOGRADNJI SVILENIH TREPAVICA

Postupak nadogradnje svilenih trepavica se odvija u ležećem položaju i sa zatvorenim očima. Nadogradnja je potpuno bezbolna i traje oko dva sata. Na nadogradnju se dolazi bez šminke i bez kreme.

Ukoliko se predomislite i odlučite da skinete tepavice, idite na skidanje koje traje 10-ak minuta, i na taj način nećete oštetiti vaše prirodne.

Nadogradnju nikako ne radite ukoliko postoje bolesti oka kao što su: čmičak, konjuktivitis, tumor očnog kapka, sindrom suvih očiju i dr.

Održavanje svilenih trepavica nije mnogo zahtevno. Na ove trepavice možete stavljati maskaru, mada neće biti potrebe za tim. Gledajte da trepavice ne dirate rukama stalno, ne treba ih čupati, agresivno pritiskati peškirom ili rukavicom za skidanje šminke i ne koristite uljne skidače šminke.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.