Ove namirnice će vam umanjiti apetit
Ove namirnice će vam umanjiti apetit
Foto: Viktor Hanacek - picjumbo.com

5 NAMIRNICA KOJE ĆE VAM UMANJITI APETIT

Želimo da izgledamo savršeno, nekome to uspeva sa lakoćom, neko i ne baš. Da li vam je loš metabolizam, ili jednostavno  volite da jedete, znamo da je prava muka održati kilažu ili je smanjiti.

Savetujemo vam da baš kad ste gladni jedete sledeće namirnice, jer će vam one smanjiti apetit. Neke od ovih namirnica i mnogo volimo, pa i neće biti problem.

JABUKE

Jabuke su pune rastvorljivih vlakana, regulišu nivo šećera i pojačavaju eneriju u organizmu. Odlične da vam smanji apetit a pored toga i veoma zdrave.

CRNA ČOKOLADA

Samo crna čokolada pomaže u smanjivanju gladi, ona je jedan od najbogatijih izvora antioksidanasa i utiče na nivo holesterola.

GRICKALICE

Grickalice kao što su bademi, pistaći ili lešnici. Pistaći pomažu u ubrzavanju metabolizma, bademi  regulišu nivo holesterola i daju energiju, a lešnici takođe  smanjuju nivo holesterola. Veliki  su izvor minerala, proteina i vitamina.

VODA

Pored toga što je voda svakako zdrava, može i da umanji apetit ako popijete čašu vode.

SALATA

Jesti povrće je svakako zdravo, i odličan izbor da držite glad pod kontrolom. Povrće sadrži minerale, vitamine i svakako će da smanji gojaznost i održi zdravu telesnu težinu.

Receot za domaću nutelu
Sledeći artikal
DOMAĆA NUTELA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.