KAKO DA PRIRODNIM PUTEM UVEĆATE GRUDI

Grudi predstavljaju simbol ženstvenosti. Ukoliko niste baš obdarene, a operacija nije opcija, onda imajte na umu da ih možete uvećati i prirodnim putem, a u nastavku saznajte i kako.

Grudi su napravljene od masnog tkiva, tako da količina masnog tkiva i utiče na veličinu. Tako da ukoliko ste mnogo mršavi i nemate obline, potrebno je da povećate svoju telesnu masu, odnosno masne naslage. Zapamtite da za prirodno povećanje grudi i vaše zdravlje je potrebno da unosite zdrave masti.

Pored vaše telesne težine, u veličini vaših veliku igru grudi utiču i hormoni. Hormoni estrogen i progesteron imaju značajnu ulogu u određivanju veličine grudi. Estrogen je hormon koji je odgovoran za sve ženske karakteristike, uključujući i obline, pa je hrana bogata estrogenom odličan način da prirodno povećate grudi.

Voće koje je bogate estrogenom su jabuke, trešnje, višnje, breskve, jagode, maline. A ako ste više za povrće, najbolje je da unosite kvinoju, mahunarke, orašaste plodove, spanać i svo zeleno lisnato povrće. Namirnice koje sadrže najviše estrogena su suncokret, soja, seme lana, zatim jaja i mahunarke.

Jedite hranu bogatom proteinima, kao što su meso, riba, živina, jaja. Tofu sir će pogotovo uticati na rast grudi.

U isto vreme treba da smanjite unos hrane koja podstiče proizvodnju testosterona odnosno muškog polnog hormona. To podrazumeva da smanjite jaku, slanu i začinjenu hranu, čips i slične grickalice, beli pririnač i hranu bogatu ugljenim hidratima.

Grudi možete povećati i konzumiranjem uz pomoć lekovitog bilja. Čaj od žalfije, piskavica, hmelj i sojino mleko vam itekako mogu pomoći kod povećanja grudi.

Uz pravilnu ishranu, grudi možete povećati i vežbama. Vežbanjem stimuliše hormon ljudskog rasta i ojačavate grudne mišiće. Vežbe su odlične za zatezanje grudi i njihovu čvrstinu što je i odlika lepih grudi.

Masaža grudi je odlična taktika za uvećanje grudi prirodnim putem. Kao i svaka druga masaža i ova podstiče cirkulaciju u ovom delu tela, a samim tim i protok i razmenu materija. Bolja cirkulacija će uticati na to da oni kroz bolju prokrvljenost dopru do ciljanih mesta i da grudi usled toga počnu da rastu.

Prirodno povećanje grudi ne može da se desi preko noći, svakako je potrebno strpljenje. Pored toga, prirodne metode su zdravije za vas i vaše telo. Na kraju, trud i strpljenje će se sigurno isplatiti!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
Sve prednosti maslinovog ulja
SVE PREDNOSTI MASLINOVOG ULJA