Pijte LIMUN i MED sa vodom svako jutro
Pijte LIMUN i MED sa vodom svako jutro
Foto: healthmug.com

PREDNOST ZA CEO ŽIVOT ~ Pijte LIMUN i MED sa vodom svako jutro

Da li ste i vi poput većine ljudi? Svakodnevno ste izloženi stresu, radite dosta i imate vrlo malo vremena da odvojite za sebe i svoje zdravlje. Dobra je vest da postoji brz i jednostavan način da poboljšate svoje zdravlje, čak i kad nemate puno vremena za to.

Kombinacija MEDA i LIMUNA je odličan prirodni lek koji će nam itekako poboljšati zdravlje.

MED je snažan antioksidans koji će ojačati imuni sistem, pogotovo ako se konzumira u kombinacniji sa limunom. Ima odličnu sposobnost neutralisanja bakterija. Med sadrži dosta mineralnih materija poput bakra, mangana, olova, cinka, magnezijuma, kalcijuma, gvožđa, joda… Takođe, sadrži skoro sve aminokiseline, brojne vitamine, organske kiseline i aromatične materije. Zahvaljujući tome, MED je veoma dragocena, zdrava i lako svarljiva hrana.

Sa druge, LIMUN koji je takođe veoma zdrav, obiluje važnim fitonutrijentima koji deluju kao antioksidansi i antikancerogeno. Mnogi ga smatraju lekom za sve bolesti. Ovaj citrus je odličan izvor vitamina C, sadrži malo kalorija i mnoge korisne sastojke i supstance poput gvožđa, kalijuma, klacijuma, proteina, fosfora, ugljenih hidrata, biljnih vlakana, magnezijuma I drugih.

Pijte MED i LIMUN sa vodom svaki dan I možete obezbediti sledeće zdravstvene prednosti:

  1. Odlično je za kožu
  2. Pomaže sa varenjem
  3. Dobro je za srce
  4. Pomaže kod mršavljenja
  5. Smanjuje rizik od hroničnih bolesti
  6. Jača imuni sistem
  7. Smanjuje rizik od infekcije urinarnog trakta

Sve što vam je potrebno da napravite ovaj čudesan napitak je pola limuna i 1 kašičica meda. Jednostavno iscedite pola limuna,limunov sok sa kašičicom meda dodajte u čašu tople vode, promešajte I popijte. Najefikasnije je da popijete ujutru pre doručka.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.