The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ako se i dalje borite sa viškom kilograma i ne znate šta da radite, možete probati da usvojite jednu jednostavnu naviku za koju je dokazano da pomaže kod gubljenja viška kilograma.

Radi se o tome da brzina kojom jedete utiče na vašu telesnu težinu.

Sprovedena je studija koja povezuje brzinu kojom ljudi jedu sa promenama u njihovoj težini. U ovoj studiji je učestvovalo 60.000 ljudi. Naučnici sa Univerziteta Kjušu u Japanu su potvrdili da osobe koji sporije jedu imaju tendenciju gubljenja kilograma.

Brzina kojom jedemo može promeniti težinu, indeks telesne mase i obim struka. Naučnici su i proučili podatke osoba sa dijabetesom 2, bolest koja je često rezultat gojaznosti. Osobe koje imaju naviku da jedu polako u proseku su imale najmanji obim struka.

Osobe koje jedu brzo u proseku imaju veći indeks telesne mase i širi struk. Najvažniji zaključak istraživanja kaže da osobe koje su kasnije usporile način na koji jedu odah počele da gube na težini.

Naučnici tvrde da je ova studija konačno potvrdila pretpostavku da brzina ishrane utiče na težinu.

 

 

 

 

 

Komentari: