Kako da jednostavno skinete lak sa šljokicama
Kako da jednostavno skinete lak sa šljokicama
Foto: newexpressionnails.com

BEAUTY TRIK: Kako da jednostavno skinite lak sa šljokicama

Već neko vreme lakovi sa šljokicama nisu rezervisani samo za praznične prilike, već ih rado nosimo i u svakodnevnoj varijanti. Lepo izgledaju i privlače pažnju, ali kada treba da ih skinemo, nastaje muka jer se lak sa šljokicama teško skida. Međutim, donosimo vam super TRIK koji će vam dosta olakšati ovaj posao.

Naime, lak sa šljokicama se teško skida iz razloga što je njihova konzistencija poput lepka koja omogućava šljokicama da se zalepe za nokat kako ne bi otpale. To je glavni razlog zašto se lak sa šljokicama veoma teško skida.

Da bi skinuli lak sa šljokicama sa noktiju potreban vam je skidač laka i 10 komada vate, za svaki nokta po jedan.

Natopite svaki komad vate sa dosta skidača laka. Svaki vaticu stavite na nokatnu ploči i umotajte u komad aluminijumske folije. Ukoliko nemate foliju, pročvrstite gumicom oko nokta. Ostavite tako da odstoji 5 minuta i nakon toga samo svucite vatu sa nokta. Sa vatom ćete ukloniti i lak sa šljokicama, veoma lako i jednostavno.

Kako da jednostavno skinete lak sa šljokicama
Foto: byrdie.com
Nega masne kose
Prethodni artikal
PRAVILNA NEGA MASNE KOSE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.