JAPANSKI MANIKIR
JAPANSKI MANIKIR

JAPANSKI MANIKIR

JAPANSKI MANIKIR je tehnika oporavka i nege noktiju. Ovo je prirodan način nege koji obezbedjuje jačanje nokatne ploče, hrani nokte i podstiče njihov rast. Japanski manikir je jedinstven po tome što u potpunosti oporavlja slabe I oštećene nokte, što je pogotovo korisno posle nadogradnje ili gela.

U ovoj tehnici se koriste samo PRIRODNI SASTOJCI i oni dubinski regenerišu nokte. Tretman počinje skraćivanjem i blagim turpijanjem noktiju, nakon toga se prelazi na piling da bi nokti i zanoktice bile meke i glatke.

Posle toga, na nokatnu površinu se nanosi pasta koja je zasićena morskim peptidima, keratinom i sedefom. Pasta se utrljava u nokte specijalnom turpijom koja je napravljena od teleće kože i tako popunjava mikroskopske pukotine i oštećenja na nokatnoj ploči.

Nakon toga sledi poliranje nokta sa prirodnim pčelinjim voskom, koji se fiksira na površinu pomoću sjajnog bisernog praha. Polira se sve dok se ne dobije visoki sjaj. Vaši nokti će biti zaštićeni nekoliko sledećih lakiranja i skidanja laka.

Japanski manikir se završava relaksirajućom masažom šake sa esencijalnim uljima.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.