Otkrivamo kako da izaberete nude lak za nokte prema podtonu kože
Otkrivamo kako da izaberete nude lak za nokte prema podtonu kože
Foto: instagram.com/opi_professionals

KAKO DA IZABERETE IDEALAN NUDE LAK ZA NOKTE PREMA PODTONU KOŽE

Lepota NUDE lakova za nokte je u tome što se savršeno slažu uz svaki stil, osvežavaju nokte i vizuelno izdužuju prste. Iako su neutralni tonovi u pitanju i nude lak za nokte morate izabrati prema vašem podtonu kože.

Kada ne pogodite nude nijansu laka za nokte, vaša koža će delovati sivo, beživotno i mnogo starije. Kako bi ovo izbegli mi vam donosimo TOP savete kako da izaberete pravu NUDE nijansu laka za nokte!

Pre svega, treba da znate koji je vaš PODTON kože, a ukoliko niste sigurni kako da ga odredite, saznajte na OVOM linku!

HLADAN PODTON KOŽE

Za dame koje imaju hladan podton kože treba da biraju svetlije nijanse sa roze podtonom. Na ovaj način ćete neutralisati crveni ton kože.

TOPAO PODTON KOŽE

Ovom podtonu kože će najbolje pristajati svetlije nijanse breskve, nijanse karamele i boje kafe. Takođe, nećete pogrešiti i sa svetlo bež nijansama koje nisu previše žute.

NEUTRALNI PODTON KOŽE

Damama sa neutralnim podtonom kože su prave srećnice zato što njima odgovaraju sve nijanse.

Ukoliko ste kupile lak koji vam ne odgovara nemojte ga bacati ili davati, iskoristite ga. Probajte da ga iskombinujete sa nekim starim lakom. Različitom kombinacijom slojeva lakova možete da dobijete totalno novu nijansu koja će vas oduševiti! Takođe, probajte providni lak sa šljokicama kao završni sloj.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.